Nisam gledala kaj baba uzima, pazila sam da me ne srusi il ne drmne u trbuh al da, imala sam sivu majicu i sos, al nisam te vidjela :) da, malo su im veci brojevi ili bolje reci duzi al nema veze, nosit ce se, ja sam sve uzela 62/68 pa ako ce i slijedece ljeto biti ovakvo iskoristit ce se...
Hvala Boobie, ja i zaboravila da je četvrtak!
Hope i Darija Z, i ja pijem vitamin C (šumeći) uz željezo, jer su mi u ljekarni rekli da pomaže u apsorbciji, ali nisam znala za ove druge stvari, tako da hvala za članak!
Protutnjala je ova oluja ("Melisa"), a meni se smanjio otok u nogama. Žao mi je ovih ljudi koji su sad imali poplave u podrumima i garažama, ali mi je drago zbog ovo malo zahlađenja jer sad opet imam "ljudske" noge.
Haha stvarno nisam jer me bilo tolko strah da ce me netko gurnut na onu kosaru u kojoj su bodici a mm je bio iza i nije bas bio odusevljen kaj sam uopce izasla iz kuce pa sam se zurila tak ti ie to kad si 3 mjeseca u kuci i ne ides s trbuhom medju ljude pa te svega strah...
Haha stvarno nisam jer me bilo tolko strah da ce me netko gurnut na onu kosaru u kojoj su bodici a mm je bio iza i nije bas bio odusevljen kaj sam uopce izasla iz kuce pa sam se zurila tak ti ie to kad si 3 mjeseca u kuci i ne ides s trbuhom medju ljude pa te svega strah...
Da vidjela sam tvog muza dijelovao je jako zabrinjavajuce bas se vidjelo na njemu,a bez brige ja sam pazila znam kako je imat fobiju da te netko ne udari u busicu a jos pogotovo u tvom slucaju...Ajde drago mi je da si malo izasla u zivot hehe tak meni mama kaze izlazak ti je otic u ducan hehe
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Haha hvala, reko mi je sad si bila vani i to ti je to a za pol sata idemo na pregled pa mi tupi da mi je to previse za jedan dan al da sam ga samog poslala reko bi da nije bilo, nikad nema kad on ide
renata i Darijaz evo danas sam 39+5... u subotu mi je termin,a kod mene promjena nema...
joooj da bar ja mogu u lidl...
Laura 21.08.2014 :-*
Sortiraj odgovore
Najstariji