opća brbljaonica za trudnice

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tejuska♡
    01. Kolovoz 2014. 08:00

Marija bas koma sta pises to,,meni bas mama pricala kako sam ja dugo mjesecarila kao mala,kaze da su vise od godinu dana strepili di cu otici neprospavane noci,zakljucavali su bas sve jer su me cesto nalazili u hodniku,wc-u pa su i to poceli zakljucavat,par puta sam i vani zavrsila i spavala na zimi,jedino sam imala srecu sta je nas pas mene uvijek pratio u stopu tako da sam i legla na njega kad bi zavrsila vani,,kaze mama da su to bile uzasne noci i onda je eto prestalo samo od sebe...Mozda da pitate doktore ako se to bude ponavljalo?

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

cloudy
    01. Kolovoz 2014. 08:48

Ajoj Marija baš koma... možda ga je samo jednom uhvatilo... ja ti ne znam puno o mjesečarenju jer hvala nogu s tim se nismo ni dragi ni ja susretali... 
    spominješ kavu... i meni bi dobro došla... sinoć smo bili vani, družili se s frendovima i došli doma oko pol 1... zaspali oko 2... i ja se probudila eto pred nekih pol sata...i sva sam si neka pospana... ak se ne uspijem razbudit kroz par sati mislim da ću si odspavat malo

ninika11
    01. Kolovoz 2014. 09:25

MarijaŠ ja sam mjesečarila kao dijete. veli mi tata da je on mene znao pitati kud ću, svaki punegdjedrugdje i onda me je samo otprato do kreveta (nije me budio) kao pratio me tamo di sam ja "išla" i ja bi zaspala. možeš tako probati

Tina0208
    01. Kolovoz 2014. 09:47

ja sam kuma jednom bracnom paru gdje on mjesecari...vrlo redovito... bitno je mjesecare ne preplasiti niti ih naglo buditi... pricaj s njim i probaj ga uputiti opet lagano u krevet ako se to ponovi... mozes i upaliti svjetlo i on ce se vjerojatno probuditi...
    zanimljivo mi je to kod mjesecara da ga mozes bilo kaj pitati i on ce ti po istini odgovoriti... hehe

Laura 21.08.2014 :-*

Boobie
    01. Kolovoz 2014. 10:00

Cure proradila je Ikeina stranica ikea.hr i svi artikli i cijene su gore  i h&m je dobio novih stvari snoopy pidzame, mickey majice dugih rukava, ma preslatko  moze se vidjeti na netu... samo se bojim da ako jos jednu stvar kupim, mm ce me ubiti, imam robe za troje djece 

cloudy
    01. Kolovoz 2014. 10:08

baš sam gledala ikein katalog i ima super zanimljivih stvari :) h&m ću sad baš ić pročekirati hihi ... vidiš boobie mene je tog strah jer poznavajući mene kad krenem s kupovinom na veliko neću moći stati :)

cloudy
    01. Kolovoz 2014. 10:22

:) kao što sama kažeš... imat ćeš još djece... ja isto nisam tip za neutralne boje tak da čekam da vidim jel curica il dečko da mogu krenuti u nabavku :) a ja još ništa nisam dobila, ni ne znam od koga ću išta dobiti jer oko mene baš i nema parova s klincima... bratić od dragog ima klinca od 2 god al mali je rođen u 8 mj pa mislim da mi njegovo ništa neće pasati...a frendica mi jedna treba roditi u 9 mj tak da mi je od nje glupo išta i očekivati :) al nema veze... budem se ja opremila... a to što kažeš da imaš bodića i bodibenkica...bar kad beba bljucne možeš mjenjat a ne ovisit o par stvari i razmišljat jel to oprano

Boobie
    01. Kolovoz 2014. 10:35

Ak ovak nastavim, prat cu jednom tjedno  a i mirovanje je pridonijelo shoppingu, samo gledam po netu di ima kaj novo 

cloudy
    01. Kolovoz 2014. 10:42

:) neka, neka... jel ti to preko interneta i naručuješ ili? jer ja još nisam s tim nikako krenula... sve sam skeptična

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.