opća brbljaonica za trudnice

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tina0208
    30. Srpanj 2014. 21:03

a Darija draga to sam bog zna... ako cu se vodit ultrazvukom...beba je manja za tjedan dana i termin bi mi u tom slucaju bio 8.8... vise ni sama neznam kaj da mislim... 
    evo sad imam tolike bolove opet dole u trbuhu da mislim da cu sa stolice past dole... moram ici leci jer ne mogu vise to trpit...a mala se ritaaaaaa...za poludit...

renata6
    30. Srpanj 2014. 21:07

Tina0208

a Darija draga to sam bog zna… ako cu se vodit ultrazvukom…beba je manja za tjedan dana i termin bi mi u tom slucaju bio 8.8… vise ni sama neznam kaj da mislim… 
    evo sad imam tolike bolove opet dole u trbuhu da mislim da cu sa stolice past dole… moram ici leci jer ne mogu vise to trpit…a mala se ritaaaaaa…za poludit…

Mislim da ti ne budeš dočekala 8,8

Laura 21.08.2014 :-*

Tina0208
    30. Srpanj 2014. 21:09

drzi fige da ga ne docekam..hehe 

renata6
    30. Srpanj 2014. 21:12

Tina0208

drzi fige da ga ne docekam..hehe 

Kaj nisi već 39 i kusur koliko ja pratim?

Laura 21.08.2014 :-*

MalaMuca
    30. Srpanj 2014. 23:14

Lilica, znam da ti je koma, meni je tjedan dana bilo užasno i nisam mogla dočekati da dođem doma. Budeš vidjela kak ti bude super čim dođeš domeka <3

DarijaZ
    31. Srpanj 2014. 00:43

Hope, ako se ne varam ti si pitala nesto za vitamin C ?
    ..ne mogu spavati, pa surfam i naletila na ovo : http://www.trudnoca.hr/trudnoca/prehrana-za-trudnice/vitamin-c-u-trudnoci/

Hope
    31. Srpanj 2014. 07:22

DarijaZ

Hope, ako se ne varam ti si pitala nesto za vitamin C ?
    ..ne mogu spavati, pa surfam i naletila na ovo : http://www.trudnoca.hr/trudnoca/prehrana-za-trudnice/vitamin-c-u-trudnoci/

Hvala!!
    Ma, znam da je tako nesto....al ne znam tocnu definiciju!
    Ugl.kako sam ja rizicna i ne smijem puno toga sta "normalne" trudnice smiju- za svaki korak cekam odobrenje svog doktora i kume (farmaceuta), iako iskreno- i sad jos uvijek znam povracati i ne reagiram jedino (i to otpocetka) na voce...super je tajming za trudnocu, pa ga doista (uz povrce) jedem maximalno!

Hvala na linku 
    ...i dr.cure/trudnice da si znaju kad treba i kako povecati unos/dozu!!!!

Boobie
    31. Srpanj 2014. 08:34

Evo nas iz Lidla, ja se u to ime cak i prosetala 3 i pol koraka haha  i upecali smo sva 4 paketa unatoc babama koje kopaju i po djecjoj robici, za ne povjerovat!  Prekrasni su looney tunes 

Tejuska♡
    31. Srpanj 2014. 08:37

Boobie haha ja takoder upravo bila u Ludlu mozda smo se i vidjele haha

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani