aa a dobro znači krajem osmog ćeš znati. ma bitno da je sve ok. super
Cloudy bitno da je sve o.k.,al i kada ti on kaze- ak ides koji put i u bolnicu na uvz- priupitaj sta je...jer malo je nezgodno kad ti kaze koji je spol ziher i onda ispadne kontra...po meni bolje reci da nije siguran...vec sam pisala o curi u bolnici!
Njoj je upravo Radikovic (s obzirom na ucestale uvz-e TVRDIO da je cura)- kad ono decko!
Cura ni ime nije imala spremno,jer veli da im je od 1.put tvrdio da ce biti zensko!
Bzvz mi je to da ti ga nije nabrzaka napravio,vid za vid toga sta je dragi sa tobom! hmmmmm...a ja ocekivala VELIKE vijesti!
No,dobro- bitno,najbitnije da je bebica u redu!!!
da, da... ma proletit će mi i tih mjesec dana samo tako... a do tada očekujem prve pokrete bebice... vidim da ti čekaš lijepo vrijeme da se malo još okupaš... nadam se da će ti i doći jer kod mene je vrijeme katastrofa... ovo je prva godina da se uopće nisam niti smočila u lokalnoj rijeci gdje sam uvijek provodila tople dane
budem normalno priupitala jer su i mojoj frendici prvo rekli da je cura kad na kraju dečko :) a sad su u domu zdravlja (u sk) dobili novi 3d/4d uzv pa se nadam da će biti točniji od onog starog koji mi se činio kao da je stariji i od mene :O nisam ja htjela navaljivati jer je rekao da će i taj u 19 tjednu napraviti iako on ne voli raditi uzv-e ako nisu u 12, 23 i još nekom tjednu... on i njegova pravila... al dragi veli isto, ako nije htio možda i bolje da ne zrači bebicu.... i da... jedino što sam saznala još je da ću između negdje u 24 tjednu morati ponovno vaditi krv jer sam b negativna pa da vide jel sve ok
i da... još jedino što mi je komentirao su moje 64 kile a na početku sam imala 56 pa je rekao da malo smanjim s klopom... iako sam se prošli tjedan vagala doma pa sam imala 61/62 a jučer sam se kod njega vagala u japankama koje imaju malo teže potplate, pola sata prije sam se najela u mcdonaldsu a i nisam bila baš na wcu jučer tak da mislim da je sve to razlog te 64 kile,.. al idući put se važem bosa i s wcom se družim neposredno prije odlaska k doktoru
Ahaaaaa...da,da- to nesto ima vezano sa negativ.grupama,al' ne znam tocno sta...znam da su mene i onu original.potvrdu trazili da donesem da vide da sam pozitivna krv.grupa!
Aj,sad bi vec pomalo mogla poceti i osjecati bebicu!!!...pa ce ti to biti zanimacija
...kako tko...al ja sam ju i pocela osjecati u 16tt!
Nadam se da ces i ti
:) jesi osjetila baš pokrete/udarce ili samo one leptiriće? ma da...ja sam negativna pa ću morati kad rodim primiti taj neki antigen injekciju da sve bude ok ... bar su mi tak na transfuziji u bolnici rekli kad sam došla po nalaze... kak si mi ti? jel ti prolaze dani ok?
Ma,da...tak sam nesto cula...bitno da primis tu injekciju i sve je odlicno!!!
Ja ti 1.uopce nisam skuzila da je to bebica..vise kao da te netko poskaklja sa unutarnje str.trbuha..i onda sam skuzila..onak...ne znam kak bi opisala...ko da ti netko čvengu "opali" iznutra..tako neki lagani udarac..i kad sam ga par puta osjetila-skuzila sam da mi se ne pricinjava- da je to bebica!!
I otada- svaki dan- sve jace osjetis!!
Joj, ja cu vjerovatno sad u petak na kontrolu (trebala bi u pon.ici,ali u petak je doktor koji me i otpustio,pa je upucen u sve- tako da cu petak ici mislim)...nadam se da me nece zadrzati, jer sam cula da su im jos uvijek kapaciteti SKROZ popunjeni!!!
Makar se ne micala sa kreveta do termina- ali kuca je ipak kuca!!!
...vec do sad smo pol trudnoce bile u bolnici...pa se nadam da me nece i ovaj put utrpati tamo u tu guzvu
držim ti fige da te ne ostave u bolnici... kao što i sama kažeš, makar doma ležala, al kuća je kuća.... sama ona spoznaja bolnice ubija u pojam... što se tiče gužve i ja sam čula da su napunjeni do kraja pa se nadam da će tako i ostati da nema mjesta za tebe :) a što se osjećanja bebe tiče... ja zam zadnjih dana osjetiti nešto....kao škakljanje iznutra... baš kao da me zasvrbi trbuh unutra... sad jel to to il su to moja crijeva ne znam, al prije to nisam osjetila
Tako sam ja krenula osjecati...tad sam isto lezala u bolnici...pa sam isprva mislila da je to neki tak bedast osjecaj od silnih pregleda
...hihihi...
...kad se ono meni moja bebaca pocela javljati i davati tako doznanja da je s njom sve o.k.
Ja mislim da ti to pomalo dolazi...vidjet' ces...svakim danom sve jace ces to osjecati
Sortiraj odgovore
Najstariji