opća brbljaonica za trudnice

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Hope
    30. Srpanj 2014. 13:23

Ja sam dobar dio trudnoce odlezala u sisackoj bolnici i imam samo rijeci hvale za kompletno osoblje, od cistacice do doktora!!
    Nije im problem nista ti objasniti,ako treba i 15x...jos pogotovo kad si tako s komplikacijama-uplasena turbo...,1.trudnoca, nista ne znas..,doista se trude maximalno!!!
    A i na katu (rodiliste) sam cula sve super pozitiv.stvari, osim makedonke (pedijatrice), koju ne vole ni sestre, ni doktori...ali valjda ima nekog tko ju drzi...
    Koliko sam cula- vec se pisala peticija da ju se sprasi...i nista...sad je opet 1 u pokretanju!

Inace,kazem- moja su iskustva SUPER POZITIVNA!!!
    Isto mi trudnocu vodi doktor koji radi i u bolnici i tim vise imam povjerenje u sve dalje...

cloudy
    30. Srpanj 2014. 13:26

:) pa jel nije ona(makedonka)  otišla?...bar sam ja tako čula... iako lako moguće da su i dezinformacije

Tina0208
    30. Srpanj 2014. 14:51

molim...i drugi put..hehe
    kako mi se cini kad bus ti dosla na ctg ja bi jos mogla bit u rodilistu..hehe

Laura 21.08.2014 :-*

Lilica
    30. Srpanj 2014. 16:18

nata mala ma nije me briga za tuzbe i ostalo, necu se natezati, meni je samo bitno da sve ovo prode a ovo sto ja vec drugi dan za redom nisam poljubila i zagrlila svog muzica (i tko zna kad cu) a znaci mi sve na svijetu tih par minuta, to ide njoj na dusu, ako je uopce ima..
    hvala vam jos jednom, i ja isto vjerujem da je to to i da u cetvrtak idem. pogotovo jer mi je danas doktorica na viziti rekla da je nerealno ocekivati da ce trbuscic narasti tj nadoknaditi sve ali da je njima bitno da raste a ne nedajboze padne jos nize, ali ja znam da nece kako ni nije svo ovo vrijeme, nek si oni ispune taj protokol svoj od 2 tjedna pa da odemo u zagrljaj tatici

Tina0208
    30. Srpanj 2014. 21:03

a Darija draga to sam bog zna... ako cu se vodit ultrazvukom...beba je manja za tjedan dana i termin bi mi u tom slucaju bio 8.8... vise ni sama neznam kaj da mislim... 
    evo sad imam tolike bolove opet dole u trbuhu da mislim da cu sa stolice past dole... moram ici leci jer ne mogu vise to trpit...a mala se ritaaaaaa...za poludit...

Laura 21.08.2014 :-*

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.