Ja sam dobar dio trudnoce odlezala u sisackoj bolnici i imam samo rijeci hvale za kompletno osoblje, od cistacice do doktora!!
Nije im problem nista ti objasniti,ako treba i 15x...jos pogotovo kad si tako s komplikacijama-uplasena turbo...,1.trudnoca, nista ne znas..,doista se trude maximalno!!!
A i na katu (rodiliste) sam cula sve super pozitiv.stvari, osim makedonke (pedijatrice), koju ne vole ni sestre, ni doktori...ali valjda ima nekog tko ju drzi...
Koliko sam cula- vec se pisala peticija da ju se sprasi...i nista...sad je opet 1 u pokretanju!
Inace,kazem- moja su iskustva SUPER POZITIVNA!!!
Isto mi trudnocu vodi doktor koji radi i u bolnici i tim vise imam povjerenje u sve dalje...
:) pa jel nije ona(makedonka) otišla?...bar sam ja tako čula... iako lako moguće da su i dezinformacije
molim...i drugi put..hehe
kako mi se cini kad bus ti dosla na ctg ja bi jos mogla bit u rodilistu..hehe
Laura 21.08.2014 :-*
nata mala ma nije me briga za tuzbe i ostalo, necu se natezati, meni je samo bitno da sve ovo prode a ovo sto ja vec drugi dan za redom nisam poljubila i zagrlila svog muzica (i tko zna kad cu) a znaci mi sve na svijetu tih par minuta, to ide njoj na dusu, ako je uopce ima..
hvala vam jos jednom, i ja isto vjerujem da je to to i da u cetvrtak idem. pogotovo jer mi je danas doktorica na viziti rekla da je nerealno ocekivati da ce trbuscic narasti tj nadoknaditi sve ali da je njima bitno da raste a ne nedajboze padne jos nize, ali ja znam da nece kako ni nije svo ovo vrijeme, nek si oni ispune taj protokol svoj od 2 tjedna pa da odemo u zagrljaj tatici
a Darija draga to sam bog zna... ako cu se vodit ultrazvukom...beba je manja za tjedan dana i termin bi mi u tom slucaju bio 8.8... vise ni sama neznam kaj da mislim...
evo sad imam tolike bolove opet dole u trbuhu da mislim da cu sa stolice past dole... moram ici leci jer ne mogu vise to trpit...a mala se ritaaaaaa...za poludit...
Laura 21.08.2014 :-*
Sortiraj odgovore
Najstariji