sanja11 dobro nam dosla :)
cure , danas mi je cjelo popodne rtrbuh tvrd i bolucka me.....na dodir je tvrt a i ja osjetim da mi je tesko hodat........neznam dal da se vec brinem ilice proc
zebrica
darijaz na ta zadnja vrata...dakle prva su trudnicka ambulanta,druga ultrazvuk i treca su ctg...skroz dole na kraju... pisalo je do nedavno na vratima ctg,al su sad nesto sjeb... pa pise nesto drugo...mogu ti pogledat kaj pise na njima pa ti sutra javim...
da,ta d1 upotnica ti je dosta za sve...
inace posto oni mene ne pregledavaju ja i dalje uredno idem kod svog doktora ginekologa koji me jednom tjedno pregleda... ali vjerujem da ce i oni pocet kad ce nesto zaskripjet... :-))
lilice zao mi je zbog slucaja,al nadam se da si sestru zapamtila pa joj prvom prilikom nesto odbrusi...ne moze se tako ponasati...ne prema trudnici...bezobraznica jedna...
Laura 21.08.2014 :-*
zebrice moj je tvrd uvijek...i mislim da ce mi se koza raspuknut ponekad...
ne vjerujem da je to za zabrinjavanje...
Laura 21.08.2014 :-*
lilice draga, vjerujem da ti je jako teško tako ležati, još pogotovo jer to ni nije klasično čuvanje trudnoće... Nemam ti što pametno za reći, jer nikad u životu nisam bila u bolnici ni dana, ali evo, mislim na tebe i nadam se da će u idući četvrtak biti sve u redu, pa ćeš porod dočekati kući, skupa sa mužem, pa da zajedno paničarite na odlasku u bolnicu Do tada, pokušaj se umiriti lijepim mislima, svime onime što te čeka kada princezica dođe na svijet... Možeš ti to, hrabrica si !
Krešimir 19.08.2014. <3
lilice draga ... ne daj da te tuke živciraju i čine da se loše osjećaš... ona se trebala očito ispucat na nekome i to si bila ti...ali kao što kažu cure ti njoj lijepo odbrusi i kvit... samo nemoj se loše osjećat zbog takvih osoba....
Lilice ne daj se!!!
...znam da je tesko iskljuciti se,ali gledaj to tako- da nije vrijedna tvojih zivaca,ni suza...uvjerena sam da ce u cetvrtak biti sve o.k.i da ces se NAPOKON moci opustiti u ozracju svoje kucice i napokon se naspavati u zagrljaju svog dragog!!!
Cloudy a kako je kod tebe proslooooo?????
...sve iscekujem da sta javis (mislim da nisam preskocila tvoj post/izvjestaj nijedan)
Jel radio uvz?
Jel bio i dragi s tobom?
Jel se beba pokazao/la???
Sve...sve me zanima
evo cure da vam se javim, pratim vas, ne pišem puno jer preko mobitela mi je koma spojit se. što se kupanja tiče okupala se jednom jer je vrijeme koma, ali tješim se rekli su da stiže proljepšanje. malac se još ne javlja, osjetim ko nekakvo lagano zatezanje i pomalo ko da zapecka. ne znam kaj je to..
cloudy kako prošao pregled?
zebrice moj je jučer trbuh bio tvrd ko kamen, valjda se naslonio, ne znam.
lilica sve znaš draga, ne daj se isprovocirati sa strane ikoga. ako je toj tuki loš dan bio ne treba se iskaljivati na tebi ili ikojoj trudnici.
Ma nisam izvještaj ni pisala kad nema ništa posebno... prvo smo došli i bila je neopisiva gužva (15 žena prije mene) pa smo dragi i ja odradili šoping i ubola sam totalno super tenisice (za sebe) i to za 280 kn što mi je super prihvatljiva cijena.... dragi se baš nabrijao na pregled i na to da će vidjeti bebu ali mi radiković ovaj put nije htio raditi ultrazvuk jer je rađen u 12 tjednu pa je to protiv njegovih pravila...ne želi prečesto zračiti bebu... ali me pregledao što bi se reklo manualno :P i sve je ok... zatvorena sam beba raste kolko je on uspio napipati i sve je super... :) uzv će mi raditi za 4 tjedna znači krajem 8. mjeseca i tad se nadam da ćemo napokon saznati dal je Lotte ili Nikola :) još smo mi bebi pričali ko budale po cesti da nam se okrene na dobru stranu i pokaže, al na kraju ništa od ultrazvuka :P
Sortiraj odgovore
Najstariji