Tako sam ja krenula osjecati...tad sam isto lezala u bolnici...pa sam isprva mislila da je to neki tak bedast osjecaj od silnih pregleda
...hihihi...
...kad se ono meni moja bebaca pocela javljati i davati tako doznanja da je s njom sve o.k.
Ja mislim da ti to pomalo dolazi...vidjet' ces...svakim danom sve jace ces to osjecati
Cloudy baš mi je žao što ti nije uzv radio,znam da si se baš veselila da ćete i ti i dragi vidit bebicu,ali dobro, najbitnije je da sve u redu :))) A što se tiče udaraca ja ta škakljanja i leptiriće nisam osjetila,ili bar nisam skužila,vjerojatno sam ih pobrkala sa crijevima,tako da sam sa 18 tt osjetila i vidila,i to me baš iznenadilo kad mi je trbuh počeo poskakivat,od tada se svaki dan javlja! Prekrasan osjećaj
Nata Mala.... dok nam se Lillica ne javi.... ona nam je u Vinogradskoj.... i toš to ti kažeš ako ima sestra loš dan treba ga ostaviti vani, prije dolaska na posao... al tak bi trebalo biti u svim profesijama...
a što se tiče tog škakljanja/svrbuckanja iznutra... to sam krenula zadnjih dana osjećati i javi mi se nekoliko puta u danu na raznim mjestima... tak da i ja mislim da se bebica krenula javljati... a što se tiče uzv-a i spola... na idući pregled idem par dana poslje rođendana tak da će mi to ujedno biti i najbolji rođendanski poklon :)
Claoudy, i ja sam tako bila nestrpljiva da osjetim svog bebana, pa nikad i nikad, i nisam mogla razlučit jesu li vjetrovi ili on, i osjetila ga tek u 20 tjednu, a sad ga osjetim stano, tako da mi to nadoknađujemo :) budete i vi ;)
Lilica - sad ovo pročitam i moram ti reći da U POTPUNOSTI suosjećam sa tobom. Ja sam bila tjedan dana u Vinogradskoj isto zbog "puhanja na hladno" u prvoj trudnoći ali srećom su me nakon tih tjedan dana pustili kući. Tih tjedan dana mi je doslovno bilo kao u zatvoru. Tak da te skroz kužim. Ajde još samo tjedan dana pa si gotova i sa tim poglavljem života.
Mišica je sa nama od 11.8.2010.
Ribica stigla 26.10.2014.
Ja nisam luda, ja sam ekscentrična
sad nešto razmišljam o Liličinom iskustvu u vinogradskoj, i sjetila sam se još par slučajeva iz zagrebačkih bolnica koji nisu pohvalni...pa si razmišljam o curama koje su tu iz mog grada i koje komentiraju da je bolje u zg rodit nego ovdje... i sve sam si nekak sretnija što ću ja tu rodit u sk a ne u zg
Joj Cloudy to ti nije nikakvo pravilo. Natalost! U svakom zitu ima kukolja, znas kak se kaze :-)
Joj Cloudy to ti nije nikakvo pravilo. Natalost! U svakom zitu ima kukolja, znas kak se kaze :-)
Naravno! Ovisi na koga naletis !
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji