opća brbljaonica za trudnice

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Gold👑
    30. Srpanj 2014. 10:37

Cloudy baš mi je žao što ti nije uzv radio,znam da si se baš veselila da ćete i ti i dragi vidit bebicu,ali dobro, najbitnije je da sve u redu :))) A što se tiče udaraca ja ta škakljanja i leptiriće nisam osjetila,ili bar nisam skužila,vjerojatno sam ih pobrkala sa crijevima,tako da sam sa 18 tt osjetila i vidila,i to me baš iznenadilo kad mi je trbuh počeo poskakivat,od tada se svaki dan javlja! Prekrasan osjećaj 

cloudy
    30. Srpanj 2014. 11:03

Nata Mala.... dok nam se Lillica ne javi.... ona nam je u Vinogradskoj.... i toš to ti kažeš ako ima sestra loš dan treba ga ostaviti vani, prije dolaska na posao... al tak bi trebalo biti u svim profesijama...
    a što se tiče tog škakljanja/svrbuckanja iznutra... to sam krenula zadnjih dana osjećati i javi mi se nekoliko puta u danu na raznim mjestima... tak da i ja mislim da se bebica krenula javljati... a što se tiče uzv-a i spola... na idući pregled idem par dana poslje rođendana tak da će mi to ujedno biti i najbolji rođendanski poklon :)

Nata Mala2
    30. Srpanj 2014. 11:09

Claoudy, i ja sam tako bila nestrpljiva da osjetim svog bebana, pa nikad i nikad, i nisam mogla razlučit jesu li vjetrovi ili on, i osjetila ga tek u 20 tjednu, a sad ga osjetim stano, tako da mi to nadoknađujemo :) budete i vi ;)

Iskrica1347
    30. Srpanj 2014. 11:33

Lilica - sad ovo pročitam i moram ti reći da U POTPUNOSTI suosjećam sa tobom. Ja sam bila tjedan dana u Vinogradskoj isto zbog "puhanja na hladno" u prvoj trudnoći ali srećom su me nakon tih tjedan dana pustili kući. Tih tjedan dana mi je doslovno bilo kao u zatvoru. Tak da te skroz kužim. Ajde još samo tjedan dana pa si gotova i sa tim poglavljem života.

Mišica je sa nama od 11.8.2010.
    Ribica stigla 26.10.2014.
    Ja nisam luda, ja sam ekscentrična

cloudy
    30. Srpanj 2014. 12:06

sad nešto razmišljam o Liličinom iskustvu u vinogradskoj, i sjetila sam se još par slučajeva iz zagrebačkih bolnica koji nisu pohvalni...pa si razmišljam o curama koje su tu iz mog grada i koje komentiraju da je bolje u zg rodit nego ovdje... i sve sam si nekak sretnija što ću ja tu rodit u sk a ne u zg

DarijaZ
    30. Srpanj 2014. 12:08

Cloudy, ja sm iz Zg-a pa idem rodit u Zabok 

30. Srpanj 2014. 12:09

Joj Cloudy to ti nije nikakvo pravilo. Natalost! U svakom zitu ima kukolja, znas kak se kaze :-)

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

cloudy
    30. Srpanj 2014. 12:23

ma znam da... i znam da je u večini slučajeva sve ok, al opet... tu kod nas svi pljuju po rodilištu koje je super uređeno pred par godina i izgleda svjetski.... a kolko čujem i ekipa koja radi je ok... istina, ima i nekih koje bi bilo bolje izbjeć al opet... ima ih svugdje

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.