Lilice, draga, bas mi tesko kad te citam...i tebe i Hope
Izdrzi jos malo...znaaam, lako meni pricati, nemam pojma kako ti je zapravo tesko, ali jos malo i mala princeza je tu ....saljem ti puno pozitivnih vibri i sigurna sam da ces u cetvrtak ici doma i uzivati sa svojim dragim
Boobie ma izdrzat' cemo mi sve...rekla sam- ako treba i na kateter me prikljuciti da ne mrdnem...sve bi ucinila za mog andjelka!...pa,pobogu nije to vjecnost...sta sa ljudima koji boluju od nekih bolestina...nase ovo ce proci
...ovisno od dana do dana- nekad me uhvati depra & kriza...ali nosim se sa svime!!
lilice ma di ti to lezis??
Moji su meni i u 9h navecer dolazili bez ikakve frke...bitno dok je vizita da nisu u sobi...
Od cimerice muz je znao doci u 19h i biti i do 23h...sestra je rekla- ako nikom u sobi ne smeta da ne smeta ni njoj (isto covjek radi i nikako prije tog nije mogao dolaziti)...ne znam kako mogu biti tako netolerantni!
Drzi se
u vinogradskoj. niti smeta cimericama al to naravno ne dolazi u obzir ali ne mogu ni ja izaci u to predsoblje jer eto nisu posjete..
Na žalost pa se uvijek nađe neka takva da te izbaci iz takta Lilice drži se, i ja ti šaljem malo pozitivne vibre i jedan topli zagrljaj. Uskoro ćeš ti kući pa ćeš u naručju dragog zaboraviti ovu ženu koja iako radi s ljudima očito nema osjećaja. Ako je već i bila zabrinuta i mislila da je vremenski predugo mogla je to i na drugačiji način reći. Ali očito se samo trebala otresti na nekog i baš si joj ti dobro došla
. Koliko sam shvatila trebaš izdržati još samo jedan dan.
Boba
hvala ti draga ne, nazalost ne jedan dan nego do sljedeceg cetvrtka, u ovaj cetvrtak gledat ce mi samo protoke a ono odlucujuce mjerenje je sljedeci cetvrtak
A ja shvatila da ovaj četvrtak. Ma i to će brzo proći, neka samo mjere budu OK, a ti se pojadaj ovdje nama ako bude još ko zločest
Boba
Sortiraj odgovore
Najstariji