opća brbljaonica za trudnice

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tina0208
    29. Srpanj 2014. 14:55

tea da...to bi bilo super...jucer mi je cak i doktorica rekla da mozda cak i na rodendan rodim... ahhhh....
    ok...bitno da ja znam da se ne vodim time da ce se ona umirit jer imam malu zvijer u busi...hehehe

Laura 21.08.2014 :-*

Hope
    29. Srpanj 2014. 15:45

Boobie & Boba ja sam isto danas na 30+4 i isto iscekujem taj 35tjedan k'o zeba o suncu 
    Od 12+3tt strogo mirujem i sad sam i primila upravo te injekcije za pluca...ako doguramo (a ja se nadam da HOCEMO)- vele da ih se prima jos u 34tt (za svaki slucaj...skoditi ne moze)
    Ugl.moja frendica ima curicu palcicu i kaze da nj.iskustva govore da puno bolje napreduju djeca ranije rodjena koja su to primila!

Nadam se da nam to uopce nece trebati i da cemo izdrzati..
    Danas jos 66dana do sluzbenog termina  !!!

Uf..zao mi je svih nas koje prolazimo ili smo prosle kroz to sve..i sve te strepnje....ali mi je lakse kad vidim da nisam sama u svemu!!!
    Drzite se! ....jos maloooooo 

Hope
    29. Srpanj 2014. 15:52

Eto sad sam jos nesto naucila- a to je pravilo- da pravila NEMA! 

Znaci,ne umiri se svaka beba pred porod?
    Meni tak rekle cure koje vec imaju trudnoce iza sebe! 

A,ja kak odbrojavam (kak sam rizicna) sva happy kad 1.ujutro osjetim svoju curu...kao "nece jos danas- nemirna je 
    Uf...valjda cu unatoc tome izdrzati...nadam se da joj je jako lijepo unutra 

Onda tina0208 ne slusaj me...svako drugacije govori  
    Kada bude spremna- ici ce, bilo sta ko rekao 

Lilica
    29. Srpanj 2014. 16:00

ja sam vam cure moje danas jako lose.. uzasno sam tuzna i grozan mi je dan, sve mi je teze kontrolirati suze, emocije i sve ostalo..
    mislim da je glavni okidac bio jucer kad mi je muz zakasnio u posjetu s posla, zurio je gladan, zmazan u manduri da mi stigne ali nije uspio. pa sam zamolila sestru da me pusti ispred vrata u hodnik poslije posjeta da ga malo vidim. bila sam s njim nepunih pola sata. POLA SATA!!!! da bi me ona napala da sam pretjerala. pretjerala sam jer sam bila sa svojim muzem pola sata 5 metara od odjela, umjesto da sam lezala u krevetu i zurila u bolnicke zidove. pa di je tu empatija, barem malo ljudskosti?? zar nije dovoljno sto tu propadam i sto mi psiha polako ide u k... zar ne smijem to malo vremena dobiti s muzem da me malo nahrani pozitivom, da mi da snage, da me zagrli i pomazi??
    uzas eto, uzas. uzasno se osjecam, tu sam kao u zatvoru, ne smijem ni na balkon izaci udahnuti malo zraka svjezeg.. kako to moze biti dobro za mene ili za moju bebicu??
    oprostite ako sam vas ugnjavila ali morala sam negdje olaksati dusu

Boobie
    29. Srpanj 2014. 16:28

Lilice nemoj tako gledati na to... ja sam imala slicnu situaciju gdje me vidio doktor pa je sestra koja me pustila dobila po nosu, nije njoj samo do vikanja ali da ti se sta dogodi, a ocito misle da je moguce, odgovorna je ona koja te pustila van, nije ni njima lako... a ovo da propadas i da ti psiha ide u k mi je jako tesko citati... nisi u zatvoru nego cuvas svoju bebu... ja sam prvu curicu izgubila u 20tt i lezala bi tamo makar sama ko pas kolko god treba samo da se nije dogodilo to sta se dogodilo, s osmijehom od uha do uha... tako da malo pozitive, bitno da je malecka dobro... 

Boba & Hope ja nisam primila nista za pluca ali nadam se 35.tt i da nece biti potrebno, u cet idemo na pregled pa cemo vidjeti...

Lilica
    29. Srpanj 2014. 16:35

mislis da ja ne bi cuvala svoju bebu i dubila na trepavicama 9 mjeseci ako treba???
    razlika je u tome sto moja beba nije u opasnosti, ovdje sam samo zbog nadzora i to je ctg ujutro, poslije me vise nitko ni ne gleda. apsolutno je svejedno sjedim li ja na bolnickom krevetu ili na klupici 5 metara od doktora i sestara. da je moja beba u bilo kakvom riziku bilo bi mi u glavi samo to da ona bude dobro, ne znam kako si mogla pomisliti da je drugacije. ali moja beba je odlicno, i velika je i teska dovoljno, ctg uredan, protoci super.. osim toga doktori su me do sad pustali van bez problema kad mi je muz tako kasnio. i druge sestre i nikad nikakvog problema. no eto ova problem ocito vidi.

Boobie
    29. Srpanj 2014. 16:50

Krivo si me shvatila, nisam ja rekla da ti ne bi napravila sve... Znam da bi, isto ko i valjda svaka mama, ali taj komentar o zatvoru me piknuo malo, s obzirom na moju situaciju... ja sam sad u ovoj trudnoci bila pod nadzorom 31 dan tak da znam kak ti je... al ok, ispricavam se ako sam pretjerala.

29. Srpanj 2014. 17:01

Lilice moja, znam kako ti je tesko i vjerujem da ti je u bolnici kao u zatvoru. Ja sam bila samo poslije poroda i imala sam isti osjecaj! Tako da te ne krivim sto se tako osjecas, to je ljudski. Nemoj se opterecivati nebitnim stvarima deaga moja. Misli na svog andjela! Znas o cemu smo pricale, samo osmjeh na lice! I bit ce ti lakse! Na koncu konca, pa u cetvrtak ides doma, sigurna sam! :-*

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.