Sanja111 dobrodošle!
Cloudy meni je tek u 19tt rekla da bi mogao bit muško,a u 25 tt je htjela potvrdit pošto tada nije bila sigurna al nema šanse,skupio je nogice i nije se ni milimetar pomaknuo cijeli pregled,a ona se baš trudila da vidi, tako da ni tad nije vidila,pa sam ja rekla da je sramežljiv na mamu ili se voli inatit kao tata hehe ali mi je doktor na 4d potvrdio 100% da je dečko ... tako de da ti ovisi o bebici kako bude raspoložen/a,držim ti fige da bude dobre volje i da saznate
Tina0208 želim ti da što prije budeš sa svojom bebicom ja nemogu dočekat taj dan,a imam još punih 14 tjedana uf
Ej mirovalice moje, izdržite još malo ja sam sad u tom famoznom 35 tjednu u kojem je prošla trudnoća završila pa sad svaku promjenu osluškujem dodatno. Iskreno se nadam da ćemo ovog puta stići do kraja. Samo pozitivne misli lijepo molim kod svih nas i biti će sve OK
Boba
Hope ujutro je bila full aktivna,a eto sada ju ne osjecam...mozda spava...hehe...vidjet cemo...
kaj se ostalog tice,sve po starom...
DarijaZ dakle trebas se narucit par dana prije na ctg i kad doses svaki iduci put te ona samo zapise i bez brige si... treba ti ona upotnica D1 i samo ju prvi puta doneses i vrijedi ti sve dok ne rodis... pretpostavljam da ti uzv nece radit jer ga meni nikad ne rade...a do sad me nisu ni pregledali...
uglavnom ides unutra kak si narucena i sestra te prikopca za taj aparat (stavi ti na trbuh i zaveze to kaj ocitava bebine otkucaje srca) te ti izmjeri tlak... tako lezis nekih 20-tak minuta...onda te otkopcaju i ides kod doktora u prostoriju do te da ti potpise nalaz... unutra i pregledavaju dal si otvorena itd...al mene do sad uopce nisu pregledali...
ako neznas...taj ctg ti je odmah do ultrazvuka tamo ona zadnja vrata... ako te jos nesto zanima samo pitaj...
sveky7 hvala ti puno,nadam se da ce uskoro...
mmama znaci da ne mora bit uvjet da se bebica smiri prije poroda...jervako cu se vodit time ja necu jos rodit...
Laura 21.08.2014 :-*
Znaci ipak nije ok sa punih 34tt kak meni govore Bas mi je zao Boba...
Tina0208 ne mora bit uvjet da,,moj J se toliko koprcao dan dva prije poroda i taj dan da sam mislila kako ce mi zeludac iskocit kroz grlo
Jos malo haa odbrojavas sitnoo eto tebe brzo u rodama a tko zna mozda te jos vise usreci na tvoj rodendan :D
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Sortiraj odgovore
Najstariji