opća brbljaonica za trudnice

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ninika11
    22. Srpanj 2014. 15:48

MarijaŠ predivan članak i stvarno si lijepa trudnica. još malo draga i mrva je vani

ninika11
    22. Srpanj 2014. 16:04

evo cure torba spremna za sutra za bolnicu. držite mi fige da sve prođe dobro i da će me pustiti prije vikenda i da ću dobiti dozvolu za more javim vam se čim me puste sa svježim informacijama

mmama2
    23. Srpanj 2014. 10:10

ninika11 sretno, budeš vani do vikenda ja sam ziher, marijaš čestitam od srca na nagradi i bez nje znaš da smo tu jedni za druge i podrška uvijek, a ProudMomy pa kako ta tvoja kugla meni nije ništa imala za reći nego ovako!!

url=https://lilypie.com]

Hope
    23. Srpanj 2014. 10:26

MarijaŠ od  ti cestitam na nagradi!!!
    ...i meni si pruzala rijeci potpore..a to mi u ovim trenutcima (kada nije trudnoca po P.S.u puno znaci)
    Zasluzila si ju  !!!!!

Lilica
    23. Srpanj 2014. 10:33

evo da vam se javim.. stvari stoje ovako: bila sam danas na pregledu i doktor mi je rekao da sam po zadnjem nalazu za hospitalizaciju. uhvatio me nespremnu opet te sam potpisala da odbijam i rekla da cu ici kod privaatnika posto mi nije danas nitko radio uzv pa ne znam kakvo je stanje. 
    medutim, doma sam razmisljala i shvatila da necu biti mirna sto god kod privatnika cula tako da sad pakiram stvari i sutra ujutro se javljam u bolnicu. nekako cu biti mirnija tamo pod nadzorom posto oni smatraju da je to potrebno. necu vam lagati, plakala sam sad jako, jecala sam zbog cjelokupne situacije ali onda se moja djevojcica pocela toliko jako ritati da me pribrala, shvatila sam da sam ja sad majka odgovorna za to malo bice i da moja mrva ispasta zbog svih tih mojih suza i stresa. sad ne placem, smirila sam se i polako se mirim sa situacijom. pa i ako do kraja moram tamo ostati, ostat cu. SVE CU NAPRAVITI ZA NJU!! 
    bit cu tuzna naravno, tuzna sam jako i ne mogu vam ni opisati tu zalost koju osjecam u sebi. necu joj stici oprati robicu, pripremiti sve kako sam zeljela, necu stici nabaviti jos neke sitnice koje sam planirala. ali zato ono najvaznije: znat cu da je ona dobro, u sigurnim rukama i da cemo kroz koji tjedan zaboraviti cijelu ovu pricu uz njezin osmjeh na malom slatkom liceku.
    saljem vam puno pusa, javljat cu vam se koliko mogu jer mi je poprilicno tesko s moba ici na ovu stranicu ali mislit cu na vas, a vi mislite na mene i moju princezu, da skupimo snage i izguramo jos ovo malo do kraja. 

renata6
    23. Srpanj 2014. 10:39

Drži se Lilice! Mi smo uz tebe, šaljemo pozitivne vibrice i napravi sve što je moguće da se smiriš i posvetiš svojoj mrvi.
    U krajnosti, nije bitna robica, kremice, kojekakve stvari...bitna je ona, i njoj se trebaš veseliti, sve ćeš stići kada dođeš doma, evo ja osobno potpisujem ako trebaš kakvu pomoć ja stižem, samo reci!!
    U koju bolnicu ideš?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.