opća brbljaonica za trudnice

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Iskrica1347
    21. Srpanj 2014. 15:30

Ninika - super.
    Zekoslava - iako šansa uvijek postoji, jer kao što je rekla ProudMomy dovoljan je jedan spermić, ipak mislim da je u ovom slučaju prilično, prilično mala. I mislim da bi trebala ozbiljno popričati sa dragim o vlastitim željama za potencijalnim potomstvom i staviti sve karte na stol, da ne bi ispalo da si ga "ulovila na prepad" da se tako izrazimo, pa da tebi ili djetetu jednog dana nešto ne bi spočitnuo po tom pitanju. Ali to je samo moje mišljenje...

Mišica je sa nama od 11.8.2010.
    Ribica stigla 26.10.2014.
    Ja nisam luda, ja sam ekscentrična

MalaMuca
    21. Srpanj 2014. 16:00

Samo da se javim da sam došla doma iz bolnice.
    Na kraju mi nisu našli nikaj i nego su me držali na dijeti zbog koje sam završila 4 dana na infuziji, nakon svakog njihovog obroka meni je bilo slabo i mučno, na kraju sam poludila i zadnja tri dana su mi nosili hranu od doma i ja sam čudesno ozdravila. 
    Nemam komentara na doktore, stvarno sam razočarana. 
    Al oke, bitno da je sve u redu i da bude sve oke.

Iskrica1347
    21. Srpanj 2014. 16:05

MalaMuca, pa nemreš vjerovati... Stvarno nisu normalni...

Mišica je sa nama od 11.8.2010.
    Ribica stigla 26.10.2014.
    Ja nisam luda, ja sam ekscentrična

ninika11
    21. Srpanj 2014. 16:08

MalaMuca dragomi je da je sve  ok. a kaj se doktora tiče, ah oće to tako..

ninika11
    21. Srpanj 2014. 18:02

Zekoslava slažem se sa curama. šanse su male, ali postoje. iako mislim da moraš to raspraviti sa svojim dragim tj. da li i on želi isto što i ti.

Cure ja i mm smo sad pričali i kako nam je prva godišnjica u devetom mjesecu (a njega nažalost neće biti) da proslavimo sad na godišnjem uz neku večericu uz more i romantika.. sretna sam radi toga ali tu se javlja meni najveći problem.. mrzim kupovati poklone. nikad ne znam što bi. ima sve, htjela bi da bude nešto posebno a ne nešto usput.. pa ako imate kakav savjet slobodno nabacite..

ninika11
    21. Srpanj 2014. 18:19

u međuvremenu riješio je sve moje brige.  rekao je da sad bi da odemo na večeru romantičnu a kad se vrati da onda poklone dajemo jer je zapikirao nešto pa da ne može to sad ostvariti. tako da imam vremena razbijati svoju plavu glavicu dok se ne vrati haha

mmama2
    21. Srpanj 2014. 18:56

odeš u rodilište nema te 3 dana, treba ti 3 mjeseca da sve poloviš kaj se događa, ja nemam 3 minute di bi 3 mjeseca pa ajmo redom cure, kaj ima novoga, slušam..... 

url=https://lilypie.com]

MarijaŠ
    21. Srpanj 2014. 19:51

MalaMuca, drago mi je da si doma, i da ti je bolje. Pa eto, kako god da bilo to ozdravljenje, uz pomoć liječnika ili ne. Najvažnije je da je sve ok.
    Zekoslava, ja bih prokomentirala sve isto kao i cure. Mislim da su šanse za trudnoću jako male. Ipak, želiš li krenuti sa potomstvom sa partnerom, bolje je da razgovarate, a ne da se ti jadna potajno nadaš da će negdje nešto promaknuti pa da ćeš "srećom" ostati trudna... Svakako je to odluka za dvoje ljudi.  U svakom slučaju, sretno!
    mmama, tu kod nas uvijek tako, i sama se tako osjećam kad me nema samo dan ili dva. Nekad se sjetim, kad nisam online, pa pomislim, ma što li su sad Klokanice napisale dok me nema... Samo ti uživaj sa malim srčekom... 

Krešimir 19.08.2014. <3

21. Srpanj 2014. 20:32

Uh mmama i ja odem na more i vec teze hvatam kaj se dogadja :-).
    Malamuca, drago mi je da si bolje i da si doma!
    Zekoslava curke su sve rekle, pa nema smisla da se ponavljam.
    Ugl kod nas danas vrijeme koma, tako da sam vecinu dana gotovo dubila na glavi ne bi li zabavila svoje dijete.

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.