opća brbljaonica za trudnice

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lilica
    24. Srpanj 2014. 12:06

ninika bas mi je drago sto ides na more, uzivajte mi sad  
    a ovo ne znam zasto, ali vec sam 2 puta odbila i prekinula hospitaliziranje a oni stalno inzistiraju na tome. jucer sam pricala s muzem i ustanovili smo da si nikad ne bi oprostili kad bi malena imala bilo kakvih posljedica ili nedajboze ono najgore samo zato sto mi mislimo da nije potrebno lezati u bolnici

Tina0208
    24. Srpanj 2014. 12:24

super lilice sto si tako pozitivna i jos bolje sto imas internet pa ti nece bit dosadno... cuvaj S ko oko u glavi...napredovat ce ona iz dana u dan sve vise...

Laura 21.08.2014 :-*

mmama2
    24. Srpanj 2014. 12:30

cure moje sad je meni nekaj palo na pamet, tu sam pisala čini mi se o našoj slavnoj šetnji od 8 km koji dan prije poroda, čak bi rekla dan prije jer u četvrtak popodne, predvečer je počelo lagano nešto se događati u petak je rođen, eto drage žene koje ste u terminu i ne možete više izdržati ajmo put pod noge i za čas bude beba tu.. i još nešto, kaj mislite pošto ja nisam vjernica pa eto čisto da vidim kako to objasniti, tko čuva naše male anđele, jer evo veli mi patronažna po otpusnom pismu se vidi da je beba rođena sa pupčanom vrpcom oko vrata, zato su otkucaji smanjili se naglo i zato je došlo do vakuuma, skoro i do carskog veli dragi jer mu je pH bio jako mali znači da je bio bez kisika, uza sve to ja mislim majka priroda se pobrinula da eto baš to jutro mene stisne, baš taj dan da se rodi i to tako ekspresno da je sad na kraju sve u redu i nema za sada( a držimo fige ni ubuduće)posljedica neuroloških, jeli vam se čini da je to stvarno pravo malo čudo, kako se stvari uvijek odigraju da ispadne onako kako mora i tko ima prste u tome.. čitala sam da bebe same odluče kada je vrijeme za van, pa šalju signale i onda se cijela stvar pokreće ali ipak !??
    Hope stvarno ti nije lako, sada vidim da se ne smiješ sa bebom ni maziti, vjerujem da je teško suzdržati taj prirodni instinkt i potrebu da je stalno maziš i paziš ali vjerujem da uspijevaš i da za čas budeš sve nadoknadila sa mišicom "uživo"

url=https://lilypie.com]

Hope
    24. Srpanj 2014. 13:02

Joj mmama vjeruj mi da se JAKO moram kontrolirati!
    ...pa otpocetka 3.mj. STROGO mirujem i sva zanimacija mi je bio trbuh i moja bebica unutra...osluskivala sam i opipavala valjda svaki pokret...a sad iskljucivo imam dodir sa nj.dok se u 2min.istusiram (jer ne smijem stajati,a ni namakati se u kadi, tako da je to doista brzinski) i dok se namazem...
    Sad stalno pricam curi da neka mi oprosti,jer vjerovatno i ona primjeti unutra da se nesto desava (odjednom sam nestala) i da cemo nas dvije sve to mazenje nadoknaditi cim ona bude skroz spremna za izaci van!!!

cloudy
    24. Srpanj 2014. 13:03

Mmama ja nisam neka vjernica ali mislim kao i ti slično...bebe ti same skuže kad je vrijeme i to se tako desi....:) jesi mi ti dobro?

Lilica
    24. Srpanj 2014. 13:24

hope 31. tjedan.. moja je isto bila cca 1100 u 31. tjednu zato me i je tako ugodno iznenadila ovako velika tezina. dakle laksa je svakako al vidis doktor kaze da nije to nikakvo veliko odstupanje. sve cete vi to nadoknaditi draga moja, mazit cete se po cijele dane a ona zna i osjeca da je njena mama tu i da ju pazi makar ju ne moze maziti trenutno
    mamma slazem se s tobom, i jesi nam dobro? kako mali andeo? i kako veliki andelak? jel pazi bracu?

• nelaa
    24. Srpanj 2014. 13:30

Ovak imam jedno hitno pitanje   .... sljedeca menstruacija  bi mi trebala biti za 4 dana  a prije 3 dana sam uradila test i pokazao se pozitivnim   bila samo kod ginekologa i rekao mi je da je jos rano za utvrdivanje trudnoce da se nista nevidi na ultrazvuku i  da dodedem za 2 tjedna nije mi radio ni test urina krvi ni nista .... a posto mi menstruacija dolazi tek za 4 dana ...( malo me srah) dali se nekome  dogodila situacija kako meni da mu je test pokazao prije menstruacije pozitivno  a da je poslije dobio menstruaciju ......... ( prva mi je trudnoca  i nemam  iskustva sa nicim vezanim za trudnocuu )

Tina0208
    24. Srpanj 2014. 13:33

nelaa svakako bih ti savjetovala da ponovis test za nekih 7-10 dana...ako ti menga ne dode.... mislim da je malo rano za utvrdivanje trudnoce bas kako je i doktor rekao...sretno

Laura 21.08.2014 :-*

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.