opća brbljaonica za trudnice

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    renata6
    22. Srpanj 2014. 11:41

MarijaŠ! Super izgledaš, odlično ti stoji trudnoća!

Tejuska♡
    22. Srpanj 2014. 11:44

MarijaŠ bravo za nagradu!! :) Prekrasno izgledas  Clanak je super ;)

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

Me&She
    22. Srpanj 2014. 12:07

Eto mene da malo upadnem...
    Šanse za ostat trudan - mislim da to ovisi od osobe do osobe, jer to tim nekim "šansama", statistikama, i razno raznim glupostima ja ustvari baš nikako ne bi trebala imat svoju curku od 2.5 godine.. al baš nikako.. pa ipak eto je
    Jedino kad se "nismo pazili" je 2 dana prije i 2 dana poslije  posjeta "gospođice" koja je uvijek u dan točna. Al 2 dana, ne 3 da ne bi bilo... pa je bilo...
    Tako da ako se mene pita šanse za sve postoje

DarijaZ
    22. Srpanj 2014. 12:43

MarijaŠ, cestitam na nagradi i clanku, prelijepa si trudnica 

MalaMuca
    22. Srpanj 2014. 12:56

Zekoslava, samo da se nadovežem na sve, evo ja sam ostala trudna na kontracepcijskim pilulama koje sam koristila dvije i pol godine. Niti jedna preskočena, sve uredno uzimala, al eto. Dogodilo se. Naravno da su šanse brutalno male al evo, nije ne moguće.

MarijaŠ
    22. Srpanj 2014. 13:46

Hvala vam cure još jednom, kako sam i u članku napisala, mnogo mi znači vaša podrška! 
    Tina, misliš da mi je bilo lako držati jezik za zubima i sve vam ne isklafrati odmah idući dan kad sam saznala za nagradu... Mučila sam se dobrih pola mjeseca 

Da se nadovežem ovome za "šanse" za trudnoću... Naravno da uvijek postoje iznimke, i da se dogodi i poneki slučaj kod "prekinutog" snošaja i pod pilulama, ali činjenica je da je najveća vjerojatnost kod planiranja... Ja sam se bojala da nama neće ići, jer sam imala jajnike nalik policističnima, pa evo nas već tu... Svakako, puno sreće još jednom svima koje pokušavaju!

Krešimir 19.08.2014. <3

Tina0208
    22. Srpanj 2014. 14:02

hahaha...znam taj filing...hehehe....
    ja sam se mucila svega 2 tjedna pa sam jedva izdrzala da se ne izlajem i pohvalim...hehe

Laura 21.08.2014 :-*

22. Srpanj 2014. 14:16

Opet me moja kugla nije prevarila, znala sam da ce MarijaS biti korisnica mjeseca! :-)
    Marija clanak je super i ti si prekrasna trudnica :-* Cestitam na nagradi!

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

• Adriano
    22. Srpanj 2014. 15:00

24 tjedan, iz Zagreba 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.