MarijaŠ bravo za nagradu!! :) Prekrasno izgledas Clanak je super ;)
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Eto mene da malo upadnem...
Šanse za ostat trudan - mislim da to ovisi od osobe do osobe, jer to tim nekim "šansama", statistikama, i razno raznim glupostima ja ustvari baš nikako ne bi trebala imat svoju curku od 2.5 godine.. al baš nikako.. pa ipak eto je
Jedino kad se "nismo pazili" je 2 dana prije i 2 dana poslije posjeta "gospođice" koja je uvijek u dan točna. Al 2 dana, ne 3 da ne bi bilo... pa je bilo...
Tako da ako se mene pita šanse za sve postoje
Zekoslava, samo da se nadovežem na sve, evo ja sam ostala trudna na kontracepcijskim pilulama koje sam koristila dvije i pol godine. Niti jedna preskočena, sve uredno uzimala, al eto. Dogodilo se. Naravno da su šanse brutalno male al evo, nije ne moguće.
Hvala vam cure još jednom, kako sam i u članku napisala, mnogo mi znači vaša podrška!
Tina, misliš da mi je bilo lako držati jezik za zubima i sve vam ne isklafrati odmah idući dan kad sam saznala za nagradu... Mučila sam se dobrih pola mjeseca
Da se nadovežem ovome za "šanse" za trudnoću... Naravno da uvijek postoje iznimke, i da se dogodi i poneki slučaj kod "prekinutog" snošaja i pod pilulama, ali činjenica je da je najveća vjerojatnost kod planiranja... Ja sam se bojala da nama neće ići, jer sam imala jajnike nalik policističnima, pa evo nas već tu... Svakako, puno sreće još jednom svima koje pokušavaju!
Krešimir 19.08.2014. <3
hahaha...znam taj filing...hehehe....
ja sam se mucila svega 2 tjedna pa sam jedva izdrzala da se ne izlajem i pohvalim...hehe
Laura 21.08.2014 :-*
Opet me moja kugla nije prevarila, znala sam da ce MarijaS biti korisnica mjeseca! :-)
Marija clanak je super i ti si prekrasna trudnica :-* Cestitam na nagradi!
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji