Lilica, drago mi je da si nam se vratila... Nadam se da si se fino iskupala, odmorila i pripremila za nove pobjede
ProudMomy, samo uživaj, pa makar i na terasi... Na Jadranu je vjerojatno lakše disati nego kod nas na kontinentu...
Mi smo se družili sa ekipom iz ZG, i domaćim prijateljima, bilo nas je jučer po svim lokacijama u Iloku, i moram vam se pohvaliti da sam sve stoički izdržala... Danas popodnevni roštilj obavljen, a sad odmor...
Krešimir 19.08.2014. <3
Poštovane žene, majke, kraljice :)
Imam dečka već skoro pa tri godine, živimo zajedno i odlično nam je :) situacija je iduća: do prije par dana prilikom seksa, on je uvijek koristio kondom. ja, iskreno nisam bila oduševljena jer smatram da i ako se što desi, super, ako ne opet dobro. do prije par dana nikada se nismo seksali bez kondoma. međutim zadnja 3 odnosa su bila bez kondoma, s time da je on svršio vani. e sada, sudeći po računicama svakakvim na internetu, ispalo je da su mi to plodni dani. Kolika je šansa za trudnoćom ako on niej svršio u mene?! Znam da ne možete mi ništa točno reći, ali ... ja bih voljela ostati trudno, pa zapravo se nadam da su šanse velike prilikom ovakve vrste "kontracepcije".
Zahvaljujem na svakome odgovoru :)
Zekoslava dobro nam dosla...
ja bi rekla da sanse nisu velike,ali svakako postoje...
samo je jedan minijaturni spermic dovoljan za oplodnju,a moze izaci i prije njegovog svrsavanja....
ipak ne bih rekla da bi se to moglo primiti....
Laura 21.08.2014 :-*
evo cure da vam javim moji digli nalaze od triple testa i sve je super.
Sortiraj odgovore
Najstariji