Lilice drži se, biti će na kraju sve dobro. Bolje da si tamo pod nadzorom nego doma u strahu i neizvjesnosti.
Cloudy-Super da ti je sveki tako ažurna,podsjeća me na moju kad sam bila prvi put trudna...a čekaj samo kad beba stigne pa da krenu savjeti.... Ali budi čvrsta i nemoj se dati, slušaj svoje instinkte, a ona neka priča svoje. Ja sam to riješila na način da sam sve slušala što su mi govorili,ljubazno zahvalila a napravila sam onako kako sam ja mislila da treba. U svakom slučaju bit će ti zabavno,nadam se da imaš puno živaca
Boba
nije ctg, nego neka mala spravica ko onaj baby watcher ili kako se već zove... kako imam sala dosta tražile su ga dugo i uspjele ga naći zajedničkim snagama.. da nisu vjerovatno bi me stavili na uzv. tako da vjerujem da je ok. piše kčs uredni i kčs postoje
evo me curke, smjestena sam u svom bolnickom krevetcu, vjerojatno skroz do poroda kako kazu.. jednostavno oni to moraju nadzirati posto ne znaju razlog zastoja jer sve je odlicno i nista mi nije.. pa to treba paziti sad.. ali dobra je vijest je da vise nije 4 tjedna trbuscic u zaostatku nego 2 i pol.. sad jel do aparata ili cega ne znam ali svida mi se to. a ono sto mi se najvise svidjelo je kilaza. velika sam djevojcica od cak 1749 grama u sibeniku prije 2 tjedna kad sam mjerila bilo je 1145 pa me ova kilaza bas iznenadila, mislila sam da je puno laksa. kaze doktor da ta tezina ne odstupa uopce puno a niti ostale mjere, eto samo taj trbuscic nas gnjavi
hvala hope na tako dobrim prognozama hehe. a za ovo jel drugo ne znam kaj je. nema ni veze. moram do svog ginića da mi da uputnicu odmah i da mogu mirno na more.
Lilice - meni je s jedne strane jasno da dr. pušu i na hladno, ali s druge strane, ako je vidljiv očiti napredak opet mi je malo blesavo da moraš ležati.. ali ok, bolje da si tamo, nego da kući razbijaš glavu.
Ninika - super za dozvolu za ići na more. Ja uzv radim svaki drugi mjesec, tako da ne vidim zašto bi mjesec dana bilo predugo čekati...
Mišica je sa nama od 11.8.2010.
Ribica stigla 26.10.2014.
Ja nisam luda, ja sam ekscentrična
Sortiraj odgovore
Najstariji