Lilice ... i ja sam isto kao i ostale cure zatečena... nadam se da mi se držiš i da će sve biti ok :) drži se zbog svoje malene, a vjerujem da će te dragi posjećivati stalno... imaš nas tu da ti pravimo društvo dok njega nema... i što još da ti kažem nego samo hrabro za svoju malu mrvicu
Lilice budi hrabra i drzi se....misli na svog andela i pokusaj se odmorit.kolko jos imas do termina?
zebrica
Lilice sve znas. Drzi mi se
Cure ja uspjela na mobitelu instalirat da mogu tipkat s vama tako da si ubijam vrijeme. Hvala svima na pozitivnim vibrama
jao lilice pa sto se to dogada kod tebe...tak sam ostala zatecena da sam sad bez rijeci utjehe... nadam se da ce sve bit u redu...drzim figice da hoce...
Laura 21.08.2014 :-*
Lilice...nadam se da si ok danas ja evo kod svekrve došla i tako pričamo...ne trebaju nam 3u1 kolica jer ta nevaljaju (dobro da ih je ona koristila pa zna) i trebamo sad odmah (15 tjedan) rješit popis stvari šta nam treba da ona zna ko će šta kupit...ziher će mi ona popis radit....
Hahahaha cloudy da ona zna ko ce sta kupiti! sta ce rasporedjivati zadatke - ti kupi ovo, ti kupi ovo... uzas... pa valjda si za prvo dijete zelis vecinu sama izabrati...
Njen je plan napraviti popis i podjelit s imenima i onda da nam tako po tom kupuju nemam ja šta sama birat...šta ti je
ma...ona sve mora imat isplanirano pa tak i moj porod...dok me hormoni ne krenu šorat pa ju pošaljem tamo gdje joj je mjesto...
cure moje ja došla doma. ali za tri tjedna opet idem i opet guk. zašto pitate se? evo vam vrijednosti: 5.0, 6.5, 4.6, 7.0, 4.3, 4.5, 4.5, 4.8 . e sad. radili mi pregled i rekli da mogu na more. ali nisu mi radili uzv (jer sam 7.7. bila na triple) nego su poslušali srčeko sa nekima aparatićem. nisam pametna. dal da odem prije mora na uzv ili ne? da napomenem naručeni smo na 4d 11.8. znači bit će više od mjesec dana od zadnjeg uzv.
P.S.
I ovo sta sam doma (sta ne lezim u bolnici) od pocetka trudnoce- glavu iz kreveta NE SMIJEM podici...samo do WCa i nazad..
Tako da od svakog zla postoji gore!
Samo zivim za to da moja cura bude ziva i zdrava i da se sva ta zrtva i mene i moje obitelji isplati!!!
Najbitnije u svemu je ne ocajavati!!
Vjerujem da cemo uspjeti nadoknaditi sve propusteno kada se cure rode i kada nam NAPOKON budu u zagrljaju!
Sortiraj odgovore
Najstariji