ninika, sretno, javljaj se...
Lilica, ostala sam malo zatečena i ne znam što bih ti rekla, osim da sam uz tebe kao i druge cure... Iskreno se nadam da će biti sve u najboljem redu i sa tobom i sa malom princezicom... Svakako se javljaj da čujemo kako si i kako napreduje sve skupa... Puno poljubaca šaljem.
I hvala svima još jednom na komplimentima, stvarno ste drage... Hope, drago mi je da ti je članak pomogao...
Krešimir 19.08.2014. <3
Lilice...smireno i hrabro, sve smo uz tebe, bit ce sve ok. Bolje da ste tamo nego da doma razmisljas sto ce biti i kako! Saljem ti puno pusa i pozitivne vibre! Drzi se i javi se kad uzmognes!
Ninika i tebi saljem pozitivne vibre, sretno!
Evo da se i ja priključim općoj brbljaonici...do sad sam vas samo čitala, a sada sam se odlučila malo aktivirati.
Inače smo muž i ja iz Bilogore, ali već godinama živimo u Zagrebu.
Čekamo dječaka koji će na svijet doći u 10. mjesecu, a planiram roditi u Sv.Duhu. Med.sestra sam po struci i idem na sestrinski faks, pa sam na Sv.Duhu bila na praksi u rodilištu i svidjelo mi se šta sam vidjela. Jako mi je žao što u Zagrebu nema puno opcija za porod i što je to u Hrvatskoj na tako zastarjeloj razini. No, šta je tu je, roditi moramo :)
Ne znam kako je kod vas i da li ste u istoj situaciji, no ja sam primjetila da me trudnoća otuđila od ono malo prijateljica što sam imala, jer sam ja eto na komplikacijama, a one rade i nemaju vremena, a ni teme koje nas zanimaju nisu iste. To me rastužuje, no pomirila sam se s tim da tako mora biti, i da život ide dalje.
Toliko od mene, pozdrav svima :)
Lilica,draga, bas si me sad iznenadila...ostala sam zatecena
Jako mi je zao sto je ovako ispalo, ali sigurna sam da ce sve na kraju biti u najboljem redu i da je vasa mala princeza dobro...saljem vam puno pusa i mislimo na vas , i ako bilo sto trebas, tu sam/ smo
Lilice evo i ja sam ostala iznenadena ali ja vjerujem da je sve ok sa vama dvjema i da cete sve izgurat mazi svoju malu princezu i bro ce sve proc bit cu sa vama u mislima
LILICE hrabrice jedna !! Drzi se znamo mi da ti to mozes a uskoro cete se maziti i paziti ,, puse
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Draga moja Lilice, i ja sam zatecena. Uz tebe smo, sve mi, to ti ne moram napominjati. Mislit cu na tebe svaki dan. Kad dodjem u Zg, vidimo se. Ako ti bilo sto treba (oprat, speglat, kupit) nemoj se ustrucavati i samo reci!
Saljem puse tebi i S!
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Lilice - a što reći a da već nije rečeno. Zaista mi je žao da je tako ispalo, ali ja nekako znam da će ipak sve biti u redu. A čini mi se da ti to i mala princeza javlja iz buše. Drži se ti samo nama.
MarijaŠ - čestitam na nagradi.
Nata Mala - da to se dogodi. A što ćeš...Ubrzo ćeš naći druge prijateljice među mamama oko tebe kad počneš sa bebicom ići u parkiće i slično.
Mišica je sa nama od 11.8.2010.
Ribica stigla 26.10.2014.
Ja nisam luda, ja sam ekscentrična
hvala vam puno puno drage moje, nemate pojma koliko mi vase rijeci znace renata, u vinogradsku idem di sam i bila zadnji put.. evo barem cu imati vas jer mi je sad tata dao svoj laptop i mobitel da se spojim pa da ne budem odsjecena, tako cu si valjda lakse popuniti vrijeme... spakirala sam se, sad cekam muza da ga jos malo izgrlim i ususkam se kod njega zadnju noc, jer sutra kad odem najvjerojatnije se ni ne vracam prije poroda. pusa velika, tipkamo se
Sortiraj odgovore
Najstariji