Zekslava, slazem se curama...najbolje da porazgovaras sa dragim, od potajnog nadanja nece biti previse srece, pogotovo ako on ne zna sto ti zelis ili nije siguran da on to zeli...
ProudMomy, ma da , vrijeme je katastrofa, ja cu doma ranije nego sam planirala...koje sam srece, kad dodjem doma, opalit ce sunce za poludit!
Prvo da se zahvalim svima koji su mi odgovorili. Nije stvar da ja želim "uhvatit ga na bebu" daleko od toga, nego jednostavno takav sam tip osobe koji bi radije da se "slučajno" desi nego da planiram nešto pa onda, kako to obično biva, neće pa neće.
Stvar je u tome da me su me jajnici počeli boljeti, i imam osjećaj kao da svaki tren trebam dobiti, iako je do menstruacije još skoro 14 dana. Nekakav glup osjećaj ... jutros sam se probudila, leđa malo bole, iako mi se to nikada ne dešava, a i taj konstantni pritisak u trbuhu, kažem kao da trebam dobiti, iako je to fizički nemoguće. nikada u životu nisam imala upalu jajnika, ne sjedim na hladnom ( traume iz djetinjstva od strane roditelja), tako da je možda to, samo ne znam kako izgleda zbog ne imanja prije ovoga. eto...
Zekoslava
Ponekad se i meni znaju pojaviti takvi osjećaji pogotovo nakon ovulacije, kad se tijelo opet priprema za gosp. dotičnu, tako da se ne zabrinjavaj. Moja savjet ako već želite bebu izbacite bilo kakvu kontracepciju odnosno prestanak odnosa pa će i šanse biti veće. E, sad da ne zamaram naše trudnice, savjetujem ti da nam se pridružiš na forumu želim dijete, da možemo bolje sve pohvatati, a i bolje se upoznati i pratiti dane za veliki +
MarijaŠ iskrene cestitke.....eto prosli mjesec je bilo receno da ces ti bit forumasica mjeseca....a sad nam se nisi htjela pohvaliti....
Laura 21.08.2014 :-*
uf da...eto danas sam 38+3...
kaj je najgore sve moje poznanice i rodakinje su rodile u tijeku 38tt,a meni nikako da krene...hehe
Laura 21.08.2014 :-*
Sortiraj odgovore
Najstariji