opća brbljaonica za trudnice

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    piper
    10. Srpanj 2014. 12:28

cure ako je koja u blizini Rudeške ceste jedna dobra info...danas otvaraju preuređeni DM u TC Point i nude hrpu pogodnosti http://www.dm-drogeriemarkt.hr/hr_homepage/novo/426448/otvorenje_tc_point_zagreb.html...pa ak vam paše zaletite se

10. Srpanj 2014. 12:48

Bas gledam da Magic baby ovaj vikend ima opet dane otvorenih vrata u svom Outletu na Zitnjaku https://www.facebook.com/MagicBabyShop

Ne znam sto im je jos ostalo ali imali su dosta kisobran kolica po smjesnim cijenama (159-200 kn). Ugl. ja cu u nedjelju vjerojatno otic vidjet kaj imaju jos.

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

piper
    10. Srpanj 2014. 13:22

Mogla bi se i ja zaletit vidjet jel ima kakva zgodna komoda

Tina0208
    10. Srpanj 2014. 13:55

ProudMomy jos nisi rijesila pitanje kolica??? pazi da ne otputujes na more na kraju bez njih..hehe

Laura 21.08.2014 :-*

Tina0208
    10. Srpanj 2014. 14:14

da...znam koliko si zadovoljna svojim trenutnim kolicima pa ti je zato sve ok...i nema panike..hehe

DarijaZ
    10. Srpanj 2014. 22:06

Cure, eto mene... Dosao nam tatek na more, pa odmah "slozio" internet...fala bogu na tateku informaticaru, koji nosi svu opremu sa sobom, haha...

Nego,kako ste mi?? Mmama nam jos sitno broji, antonio & tina?? Kako ste?

antonio
    11. Srpanj 2014. 02:31

DarljaZ super na tateku he he.,evo ja sam super blizi se kraj.,. jest da me muci nespavanje kontrakcije koje su iz dana u dan sve bolnije.,..,.Kako si mi ti nadam se da si uspjela nekeko sa sestrom uzivat u odmoru.,.,.Kad idete vas dve na kontrolu.

Tina0208
    11. Srpanj 2014. 09:13

darija napokon imas internet... eto i ja sam dobro...beba je jaako porasla..ima 2700.. u srijedu imam vec prvi ctg...ne mogu vjerovat kako mi je brzo proslo... kako si t?? kako seka??

Lida2
    11. Srpanj 2014. 09:35

Mame da malo prebacim temu
    Razmisljamo da kupimo susilicu rublja. Pa sad mene zanima vi koje ju imate kako ste zadovoljne, da li ste zadovoljne, i koju mi marku preporucate?
    Perilica je Whirpool. Hvala mamasite

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.