ProudMomy, pa to su super vijesti! Baš mi je jako drago da se ipak pokazalo da nije najgori scenarij...
mmama, mislim da je najvažnije da se ti osjećaš sigurnom. Ništa se neće dogoditi u pola sata.... Taman da i krenu trudovi dok je muž na poslu, kako i sama kažeš imaš još milijun drugih opcija, pa nisi Pale sam na svijetu.
Krešimir 19.08.2014. <3
super Proudmomy bas mi je drago za malenog
mmama nebrini neco to tako brzo kamo srece kad bi
Cure moje ja sam danas bila na kontroli udebljala sam se puno uglavnom 37 tj +17 kg ubucila se ja u krvi opet cjela kolekcija pa moram opet vadit urinokulturu po 6 put,sutra idem vadit briseve i 25 opet me narucila pa ce mi onda dat uputnicu za bolnicu .Malena je super 2 800 i 47 je duga.
evo da se javim. Danas bila na kontroli,otvorena sam 3 prsta i mogu očekivati porod kroz 5 dana po njezinom mišljenju. Slušala je bebino srce i obavila vaginalni pregled a uzv mi nije radila i mogu vam reći da mi je već glupo i zabrinjavajuće da od 30.tjedna nije napravljen uzv. Dala mi je uputnicu za TA gdje se moram javiti u petak i iskreno se nadam da ću naletjet na raspoloženu doktoricu kojoj se bude dalo radit mi uzv i neće imat gužvu ili nešto treće...
5ra ;)
antonio i 5ra, super da su pregledi dobro prošli...
antonio, ma nije mnogo kg ako se ti dobro osjećaš... sama si nas uvijek tješila kad je riječ o kilaži, pa nemoj sad ti počinjati...
5ra, malo je bedasto što ti ne radi uzv, mislim, barem da se umiriš, da vidiš da je sve ok... I ja se nadam da ćeš u petak uspjeti obaviti UZV pa da znaš... 5 dana kažeš? Opala! Sretno draga
Krešimir 19.08.2014. <3
Marija htjela bi znati da je s bebicom sve ok,kolko je teška,duga...ma općenito da budem mirna a ne da mi krene porod a ni oni ni ja nemamo pojima. Malo mi je to čudno ili???
Da, za 5 dana bi mogla imat u naručju svoju bebolinu. jedva čekam
...i hvala ti
5ra ;)
Sortiraj odgovore
Najstariji