DarijaZ jooj super vijesti za seku...super bas sam sretna zbog nje iako ju ne poznajem....
eto ja sutra punim 37 tjedana...dakle ulazim u 38... jooj ne mogu se docekati poroda...moze biti svaki cas,a mogu tako i do termina...to je najgore kaj nikad neznas kad ce krenuti...
gdje ce ti seka roditi??
to ces se ti onda vec u Zabok prijaviti??
Laura 21.08.2014 :-*
E sad ste me s tim vrstama opet skroz bacile u dilemu. Mi u stanu u kupaonici nemamo prozor samo ventilator. Kaj da onda kupimo????
DarljaZ super vjesti mogu zamislit samo vasu srecu
uzivajte sad skupa jos i vise
.,.,.,ej da mi smo jos malo gotove joj ne mogu vjerovati
Jao DarijaZ bas mi je drago zbog seke i njenog malisana! Super super!!!
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Sto se tice susilica... Ja ima Boschovu perilicu i susilicu u jednom i skroz sam zadovoljna. Ovako nam je bilo zgodnije zbog prostora (istina nasla bih prostora i da imamo odvojeno, ali ovako mi je bilo zgodnije). Mislim ne znam, ja osobno tu susilicu ne koristim precesto, vec ono kad mi nesto treba, a ne bi se stiglo osusiti ovako. Preko ljeta ju zapravo uopce ne koristim. Tako da meni ovo sto imam definitivno sluzi svrsi.
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Ja isto imam Boschovu perilicu i sušilicu zajedno i prezadovoljna sam! Tako da nisu sve perilice/sušilice loše, ovisi koja firma.. ProudMomy, možda imamo istu :)
DarijaZ, super za seku i bebača, to su odlične vijesti!
ja imam candy i ona je definitivno NE... za Bosch ne znam al mislim da je on daleko kvalitetniji od Candya...
DarijaZ - to je odlična vijest.
E ovo je dobra info - dakle vešmašina i sušilica zajedno ali Boschova. da znam kupiti kad mi rikne ova vešmašina. Ja nažalost nemam mogućnosti kupiti odvojeno jer nemam prostora za to (čak ni staviti jedno na drugo), a vjerojatno bi ju koristila isto u rijeđim slučajevima i eventualno za platnene pelene povremeno.
Mišica je sa nama od 11.8.2010.
Ribica stigla 26.10.2014.
Ja nisam luda, ja sam ekscentrična
Sortiraj odgovore
Najstariji