Tina & antonio, drago mi je da ste dobro...jos malo, ha? Kak je to super, jos malo pa cete uzivati u svojim princezama....
Meni je ostalo jos 8 tjedana, ne mogu se nacuditi kako je to tako brzooo proslo, jedva cekam!!
Ja sam dobro, malac se mice i premjesta, na moru nam je lijepo, al nam je trenutacno ruzno vrijeme...netko je pitao kad idem na pregled... sljedeci tjedan se moram vratiti u zg radi pregleda, to je zadnji kod moje ginekologice, a onda se valjda moram prijavit u trudnicku ambulantu...
Seka je evo danas u zg-u , isla je na pregled, njezin bebac je dobro, a ona izraslina na plucima je prestala rasti i pocela se razgradjivati....malenom se srce vraca na lijevu stranu, on fino raste i razvija se i sve super!!! tako da smo sad svi happy zbog toga!!! I sam doktor je rekao da ne moze vjerovati ovom ishodu situacije i da je on vjerovao kako ce sister danas doc na pregled a da vise nece biti trudna jer je mislio da je nemoguce da bebica prezivi
Ali sve je super, fala bogu
Tina & antonio, drago mi je da ste dobro…jos malo, ha?Kak je to super, jos malo pa cete uzivati u svojim princezama….
Meni je ostalo jos 8 tjedana, ne mogu se nacuditi kako je to tako brzooo proslo, jedva cekam!!
Ja sam dobro, malac se mice i premjesta, na moru nam je lijepo, al nam je trenutacno ruzno vrijeme…netko je pitao kad idem na pregled… sljedeci tjedan se moram vratiti u zg radi pregleda, to je zadnji kod moje ginekologice, a onda se valjda moram prijavit u trudnicku ambulantu…
Seka je evo danas u zg-u , isla je na pregled, njezin bebac je dobro, a ona izraslina na plucima je prestala rasti i pocela se razgradjivati….malenom se srce vraca na lijevu stranu, on fino raste i razvija se i sve super!!! tako da smo sad svi happy zbog toga!!!I sam doktor je rekao da ne moze vjerovati ovom ishodu situacije i da je on vjerovao kako ce sister danas doc na pregled a da vise nece biti trudna jer je mislio da je nemoguce da bebica prezivi
Ali sve je super, fala bogu
WEEE,bravo za seku i bebicu...baš mi je drago da je sve okej,to su borci!!!
Darija uživaj onda još malo i kupaj se i za nas!
5ra ;)
DarijaZ jooj super vijesti za seku...super bas sam sretna zbog nje iako ju ne poznajem....
eto ja sutra punim 37 tjedana...dakle ulazim u 38... jooj ne mogu se docekati poroda...moze biti svaki cas,a mogu tako i do termina...to je najgore kaj nikad neznas kad ce krenuti...
gdje ce ti seka roditi??
to ces se ti onda vec u Zabok prijaviti??
Laura 21.08.2014 :-*
E sad ste me s tim vrstama opet skroz bacile u dilemu. Mi u stanu u kupaonici nemamo prozor samo ventilator. Kaj da onda kupimo????
E sad ste me s tim vrstama opet skroz bacile u dilemu. Mi u stanu u kupaonici nemamo prozor samo ventilator. Kaj da onda kupimo????
za vanjski odvod ti treba ona okrugla rupa u zidu promjera nekih 10-15cm... ako nemas tu mogucnost onda ti ostaje jedino kondenzacijska koja skuplja paru odnosno vodu od susenja u ladicu 'ispod' susilice i koju moras prazniti poslije svakog ciscenja... al u svakom slucaju uzmi odvojeno :)
DarljaZ super vjesti mogu zamislit samo vasu srecu
uzivajte sad skupa jos i vise
.,.,.,ej da mi smo jos malo gotove joj ne mogu vjerovati
Jao DarijaZ bas mi je drago zbog seke i njenog malisana! Super super!!!
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Sto se tice susilica... Ja ima Boschovu perilicu i susilicu u jednom i skroz sam zadovoljna. Ovako nam je bilo zgodnije zbog prostora (istina nasla bih prostora i da imamo odvojeno, ali ovako mi je bilo zgodnije). Mislim ne znam, ja osobno tu susilicu ne koristim precesto, vec ono kad mi nesto treba, a ne bi se stiglo osusiti ovako. Preko ljeta ju zapravo uopce ne koristim. Tako da meni ovo sto imam definitivno sluzi svrsi.
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Ja isto imam Boschovu perilicu i sušilicu zajedno i prezadovoljna sam! Tako da nisu sve perilice/sušilice loše, ovisi koja firma.. ProudMomy, možda imamo istu :)
DarijaZ, super za seku i bebača, to su odlične vijesti!
ja imam candy i ona je definitivno NE... za Bosch ne znam al mislim da je on daleko kvalitetniji od Candya...
DarijaZ - to je odlična vijest.
E ovo je dobra info - dakle vešmašina i sušilica zajedno ali Boschova. da znam kupiti kad mi rikne ova vešmašina. Ja nažalost nemam mogućnosti kupiti odvojeno jer nemam prostora za to (čak ni staviti jedno na drugo), a vjerojatno bi ju koristila isto u rijeđim slučajevima i eventualno za platnene pelene povremeno.
Mišica je sa nama od 11.8.2010.
Ribica stigla 26.10.2014.
Ja nisam luda, ja sam ekscentrična
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji