Tea drago mi je da ste domeka. sad skroz uživancija.
Cure da vas pitam. mi smo jučer predvečer išli u west gate i naravno to je trajalo dva i pol sata. vratim se doma i dole u području jajnika me dosta stezalo i presjecalo. nije to bilo jako intenzivno al sam osjetila. dal je to bilo od dosta hodanja ili zato što nisam obavila jučer veliku nuždu? večinom sam doma radi glupog vremena pa se ne krećem toliko da nije od toga? e i naravno sinoć dušu ispovračala. jela mi se meksička hrana i sve je bilo ok do navečer i onda sve van. malenom valjda nije pasala hahah
ninika i mene zna tak malo zatezati kad dosta hodam a dugo nisam ili kad se baš preforsiram taj dan al čim odmorim sve je ok
a što se tiče meksičke možda ti nepaše ljuto sad u trudnoći...ja sam inače ljubitelj svega ljutog al i od male količine sad u trudnoći mi nije dobro...prvo me muči želudac kao da sam se kamenja natrpala, onda se nekad javi žgaravica al svaki put se ispovraćam i tek onda mi je dobro...nadam se da će to proć nakon poroda jer stvarno obožavam dosta začinjenu hranu
piper hvala na odgovoru. danas me samo malo u desnom dijelu dole ko da mi je pritisak. mislim u pon sam bila na uzv i doktor je rekao da je sve ok. tako da se nadam da nije ništa.
ninika, tako ti i meni zna biti od malo većeg napora a to uključuje i šetnju. Sad sam se već naučila - kad vidim da se umaram, stanem, sjednem, odmorim pa nastavljam dalje. Malo bole ti mišići svi, i to je vjerojatno to. Što se tiče hrane, ne mogu ti ništa savjetovati jer ja sve jedem i ništa me ne smeta... Moguće da ti nije pasala začinjena meksička hrana...
Krešimir 19.08.2014. <3
hvala cure smirile ste me malo. meksičku ću za sad zaobilaziti. ja vjerujem da se moj anđeo razvija. u pon smo bili 15+3, a doktor je napisao da po uzv je 15+6. živahan je (to je vidio i muž) i sad samo čekam prvi udarac. samo da raste i bude ok.
eto i mene, trebam savjet, zove me M sa posla, bacile mu babe na poslu bubu u uho da kaj još malo, kako je žena di je i tko je s njom i malim haharom, pa im on veli doma su, evo igraju se, kuhaju ručak, bla, bla i isprepadale ga da kao jel pametno da sam solo sa malim jer kao ako me stisne kaj ću da se nemrem pomaknuti ili kaj di ću kaj ću dok on dođe sa posla makar je pol h udaljen od doma, pa dok dođe taksi ili kaj, i sad bi on mene poslao starcima da je neko samnom doma stalno za ne daj bože jer kao drugo dijete pa to sve ide brže, eto kako su svi pametni kada ne treba..
ninika11 probaj noge u zrak i odmaraj, vjerojatno od napora, hodanja a i širi se zdjelica i maternica ipak je drugo stanje u pitanju, ja to stalno isto zaboravljam, da ne ide sve ko prije
url=https://lilypie.com]
pa i ja mislim da se sve to još uvijek širi. jedan dan osjetim drugi ne. a za ove koji uvijek imaju nešto pametno za reći ja stvarno ne znamkaj da ti velim. bzvz ga jadnog isprepadali. ako te i stisne stigne on sve jer nije na drugom kraju svijeta nego na pola sata.
slažem se sa proudmomy...ak si ti sigurna i mirna nema potrebe da bilo kam ideš...u ostalom svima nam je najlakše kad smo doma...eventualno da ti netko od tvojih češće dođe u posjetu ako vidiš da nemožeš sve sama...joj kako me živciraju ta pemetovanja...sad sam baš ljuta
Evo samo da vam kazem da sam super, susjeda mi je javvila dobre vijesti!!! Nalaz punkcije malog misa je dobar i trombociti su u porastu! Jos 10-15 dana ostaje na promatranju, ali nije ono cega smo se bojali!!!!
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji