opća brbljaonica za trudnice

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Iskrica1347
    10. Srpanj 2014. 08:34

MarijaŠ, ja sam prošli put u cca 34-35 tjd krenula polako u TA. Vjerojatno će ti sada dati uputnicu za ctg i TA i onda dalje ideš u bolnicu. U principu od nekog 35-36 tjd (cca mjesec dana prije poroda) koliko se sjećam.

Mišica je sa nama od 11.8.2010.
    Ribica stigla 26.10.2014.
    Ja nisam luda, ja sam ekscentrična

mmama2
    10. Srpanj 2014. 09:09

cure moje, skoro sinoć u bolnicu otišli.. one koje jesu mame budu shvatile, valjda, možda samo ja tako reagiram, uglavnom, legli spavati u pola deset, malo se natezali sa malim jer eto njemu nije baš do spavanja nije bilo, i tako moji dečki zaspali a mene krenulo "šarafit" i pere me adrenalin neopisivo, jednom na wc, reko sad bude mi lakše, legnem opet, za pola sata ista priča i tako u četiri navrata, tako je sa P bilo, prirodno čišćenje, taj neki neopisivi adrenalin koji ne staje, nije povezan sa glavom u smislu sad ja sebi nešto brijem da to je to pa ne mogu stati razmišljat o tome da idem u rodilište, baš obrnuto, ja se cijelo vrijeme pokušavala smirit, pa se okrećem, pa prošetala po stanu, svašta nešto, tješim se nije to, to ali tijelo ne staje adrenalin radi 100% svoji posao, eto ja sam takva da slušam svoje tijelo pokušavam skužiti kaj mi govori, kaj mi poručuje, govorim ja njemu daj mi neki konkretni znak, daj da znam da je to to, ne dižem frku bzvz i smirilo se, zaspala, evo jutros sve po starom sve super sve 5, i da napomenem bebolina se smirila ono skroz, to sinoć ni jednog pokreta do pred jutro.. eto sry kaj sam odužila, samo da olakšam dušu nekome tko me može skužiti, ne suditi mi da pretjerujem, ja znam da je dan d blizu i da mi je prvi put vjerojatno bi otišli pa bi nas vratili doma, ovako sam "iskusna" i baš ponosna da sam se ipak skulirala i poslušala instinkt..

url=https://lilypie.com]

piper
    10. Srpanj 2014. 09:17

mmama ja se već počela radovati da su krenuli trudovi i da princeza dolazi čim prije a ono samo lažna uzbuna...svaka čast kad si uspjela ostat pribrana...mislim da bi ja odmah odjurila na hitnu pa makar me vratili doma...al bez obzira na sve imam nekakav filing da bi princeza mogla za vikend pokucat na vrata

mmama2
    10. Srpanj 2014. 09:36

je renata ja sam baš ponosna jer inače nisam neki paničar, čak ni kaj se lime tiče, kad je bio bubani, pao ili nekaj slično ali ovo kad zašarafi baš je teško ostat skuliran, pogotovo kaj je tako krenulo kad sam njega išla rodit, još se u cijelu priču uplele misli od jučer da kaj ako me stisne dok smo sami kao sad npr, evo sad sam si baš cool i znam da mogu sve i jedva čekam.. nabrijana na 300tu
    piper meni se čini da do slj tjedna ne budemo 2u1 isto heheh

url=https://lilypie.com]

piper
    10. Srpanj 2014. 09:47

mmama baš si me nasmijala s ovim 2u1

ninika11
    10. Srpanj 2014. 12:16

mmama ja isto mislim da bi mogla van za vikend.. joj baš se veselim radi tebe. još malooo i eto princeze

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.