Drage moje!
Evo da si olaksam dusu...bila sam danas na kontroli- bebica super napreduje i ja zatvorena,ali imam kontrakcije gotovo jacine pravih trudova i to jako dugo i jako ucestalo i doktor se boji da one ne izazovu prave trudove- tako da u ponedj.idem u bolnicu, dobivat' cu neke injekcije za ubrzaniji razvitak bebinih pluca...zlu ne trebalo- da ako (nedao bog) dodje do prijevremenog poroda beba bude spremnija za vanjski svijet!
....odbrojavam...dan po dan.... 28+1tt i idemo naprijed!!!!
Hej nova sam ovdje tako da molila bih vas pomoc..imam jedno pitanje vezano za trudnocu..uglavnom.odmah nakon menstruacije ja i decko smo imali nezasticene odnose tri dana i isli do kraja..da li postoji mogucnost trudnoce u tom razdoblju??hvala unaprijed..
Hej nova sam ovdje tako da molila bih vas pomoc..imam jedno pitanje vezano za trudnocu..uglavnom.odmah nakon menstruacije ja i decko smo imali nezasticene odnose tri dana i isli do kraja..da li postoji mogucnost trudnoce u tom razdoblju??hvala unaprijed..
Draga...sve je moguće...koliko ti kasni? Po meni je najbolje napravit test pa znaš na čemu si...
Djevojke,kak ste mi jutros?
Dobrodošla inka...sve ti ovisi kad si ovulirala...kod nekih zena ovulacija dode prije a nekima posline onih 14dana kako ginekolozi racunaju...koliko ti je proslo od zadnje menge??? Jel imas kakve simptome???
inka_001 ako si ko ja onda su šanse velike, tom metodom se meni rodila kćer :)
iako sam bila sigurna da 3 dana nakon nemogu ostat trudna
od simptoma ništa, al baš ništa... sve normalno, i postalo mi nešto čudno kad je menga kasnila 2 tjena jer je inače u dan točna... kad paf, eto već bebice od 12 mm :)
Draga inka, meni ti menga traje 8 do 9 dana, a ciklus 24 :D Tak da mi je odmah nakon menge moguće začeće :)
Mmama...eto me doma...sve je ok..samo nisam imala interneta..al sad sam opet s vama :) bebica raste kolko vidim po trbuhu,a i dr. mi je rekao da je malo veća po dimenzijama od tjedana trudnoce...tako mi je na uzv u 12 tjednu pisalo da je bebica 8.9cm :)
cloudy bas smo se pitale za tebe..samo si nam nestala...
Laura 21.08.2014 :-*
Drage moje, hvala što bbrinete...kako sam ja nestala odavde tako je i meni internet nestao...sad ga opet imam pa se možemo družiti :) lagano sam u sredini 13 tjedna sad...i nekak ne mogu vjerovat kak to brzo prolazi vrijeme
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji