opća brbljaonica za trudnice

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • inka_001
    12. Srpanj 2014. 02:23

Hej nova sam ovdje tako da molila bih vas pomoc..imam jedno pitanje vezano za trudnocu..uglavnom.odmah nakon menstruacije ja i decko smo imali nezasticene odnose tri dana i isli do kraja..da li postoji mogucnost trudnoce u tom razdoblju??hvala unaprijed..

piper
    12. Srpanj 2014. 03:01

Dobrodošla inka...sve ti ovisi kad si ovulirala...kod nekih zena ovulacija dode prije a nekima posline onih 14dana kako ginekolozi racunaju...koliko ti je proslo od zadnje menge??? Jel imas kakve simptome???

Me&She
    12. Srpanj 2014. 06:54

inka_001 ako si ko ja onda su šanse velike, tom metodom se meni rodila kćer :)
    iako sam bila sigurna da 3 dana nakon nemogu ostat trudna
    od simptoma ništa, al baš ništa... sve normalno, i postalo mi nešto čudno kad je menga kasnila 2 tjena jer je inače u dan točna... kad paf, eto već bebice od 12 mm :)

missha
    12. Srpanj 2014. 10:19

Draga inka, meni ti menga traje 8 do 9 dana, a ciklus 24 :D Tak da mi je odmah nakon menge moguće začeće :)

cloudy
    12. Srpanj 2014. 11:21

Mmama...eto me doma...sve je ok..samo nisam imala interneta..al sad sam opet s vama :) bebica raste kolko vidim po trbuhu,a i dr. mi je rekao da je malo veća po dimenzijama od tjedana trudnoce...tako mi je na uzv u 12 tjednu pisalo da je bebica 8.9cm :)

Tina0208
    12. Srpanj 2014. 12:08

cloudy bas smo se pitale za tebe..samo si nam nestala...

Laura 21.08.2014 :-*

cloudy
    12. Srpanj 2014. 13:33

Drage moje, hvala što bbrinete...kako sam ja nestala odavde tako je i meni internet nestao...sad ga opet imam pa se možemo družiti :) lagano sam u sredini 13 tjedna sad...i  nekak ne mogu vjerovat kak to brzo prolazi vrijeme

12. Srpanj 2014. 13:36

Cloudy evo te!!! Zabirnula si nas, da znas! :-P
    Drago mi je da si dobro i ti i bebica. :-)

Joj curke moje ja evo brojim minutice do dolaska mm-a. :-) Dijete mi spava, ja se spremam pocet radit rucak, da mi bude gotovo taman kad mm dodje.

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.