opća brbljaonica za trudnice

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ninika11
    11. Srpanj 2014. 13:50

Darija jako mi je drago za seku i bebicu. ma žilave su te naše bebice, nema šta. predivna vijest

MarijaŠ
    11. Srpanj 2014. 13:55

DarijaZ, drago mi je da nam se javljaš sa tako super vijestima! Baš mi je jako drago da je sa sekom i njenim bebačem sve ok. Uživajte još na moru... 
    Što se tiče perilice i sušilice, mi imamo gorenje i jednu i drugu. I za sada smo zadovoljni, doduše, nisu ni stare  tek godinu dana pa ne mogu pričati o kvaliteti. Imamo Gorenje i jednu i drugu. I baš kako je ProudMomy rekla - sušilicu koristim zapravo jako rijetko, češće u zimskim mjesecima, ljeti gotovo nikako.

Krešimir 19.08.2014. <3

Tina0208
    11. Srpanj 2014. 14:00

curke jel zna netko gdje nam je cloudy.... nema je vec jedno vrijeme na forumu...

Laura 21.08.2014 :-*

11. Srpanj 2014. 14:26

Da fakat nema je vec dugo...

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

piper
    11. Srpanj 2014. 15:05

Darija baš mi je drago da je seka dobro i da bebač fino napreduje...sad još malo uživaj na moru

a sad što se tiče sušilice...ja ju nemam jer sam nekako zagovornik sušenja na zraku jer imam veliki balkon a prek zime sušim u dnevnom boravku ili u maloj sobi ovisno dal imam goste pa da baš negledaju u veš dok sjedimo za stolom...vešmašina nam je beko i s njom smo zadovoljni

Boobie
    11. Srpanj 2014. 15:13

meni je susilica najbolji ulog u zivotu, roba se ne moze uspoređivati, na zraku se ispuše sav miris omekšivača i uvijek bude kruta... iz sušilice mekana i mirišljava za sat i pol  odrekla bi se i perilice suđa u to ime 

Me&She
    11. Srpanj 2014. 16:50

eto, badava mi ljeto kad vani svako malo kiša pada... radi moja sušilica i u ovo doba godine.
    A slažem se sa Boobie, roba je neusporedivo mekša i ugodnija za nosit. A to mi je za dječju i onu ful malu bebi robicu zbilja super, nakon sušenja vani i peglanja je baš skzor kruto i grubo + što vani zna pokupit i neke čudne mirise

Lida2
    11. Srpanj 2014. 21:25

Dobro a koje konkretne marke i modele mi predlazete?

Hope
    11. Srpanj 2014. 23:42

Drage moje!
    Evo da si olaksam dusu...bila sam danas na kontroli- bebica super napreduje i ja zatvorena,ali imam kontrakcije gotovo jacine pravih trudova i to jako dugo i jako ucestalo i doktor se boji da one ne izazovu prave trudove- tako da u ponedj.idem u bolnicu, dobivat' cu neke injekcije za ubrzaniji razvitak bebinih pluca...zlu ne trebalo- da ako (nedao bog) dodje do prijevremenog poroda beba bude spremnija za vanjski svijet!
    ....odbrojavam...dan po dan.... 28+1tt  i idemo naprijed!!!!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.