opća brbljaonica za trudnice

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tina0208
    09. Srpanj 2014. 14:21

joj super,super,super za melenoga...jupiiiii
    znala sam da ce biti dobro.....

Laura 21.08.2014 :-*

ninika11
    09. Srpanj 2014. 14:23

ajmee jako lijepe vijesti iza malenoga. baš mi je drago  da mu je bolje.

09. Srpanj 2014. 14:26

Konacno danas slusam samo lijepe vijesti i odmah sam bolje volje!
    Tina je ubucila svoju bebanu, mali frend nam je dobro, ma sto mi vise treba! :sretna:

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

Tina0208
    09. Srpanj 2014. 14:31

eto vidis kako nas tu peru svakakvi osjecaj...jedan dan sve naotecene...drugi dan tuzne i ljute...treci dan nam je muka od vrucine...cetvrti pak smo sve dobre volje zbog samih dobrih vijesti..hehe

Laura 21.08.2014 :-*

mmama2
    09. Srpanj 2014. 14:34

baš mi je drago da se nisu ostvarile crne prognoze i neka, samo da su nam ti bebeki naši zdravi ostalo je apsolutno manje važno, kao to kaj je mene moj bebek totalno i skroz izbacio iz takta sad kad neće i neće i neće spavati a krepan je skroz mene šoraju hormoni i jadan najveća mamina ljubav strada ni kriva ni dužna.. definitivno se osjećam sigurno, uvjeravam sama sebe da me opet bude po noći ulovilo pa ne bude frke ali i da me stisne dok smo sami bože moj 10000 žena tako rodilo i sa više djece i obaveza doma, ne ja kaj sam pol h od bolnice u centru zgb imam hitne, taksije, vlak pod nosom, bus i sve ostalo pa za 5 min ipak valjda ne mogu rodit makar bi to bilo divno da se da tak!

url=https://lilypie.com]

Iskrica1347
    09. Srpanj 2014. 14:55

mmama - mislim da se muž isprepadao bezveze. U krajnjoj liniji, da nekaj krene - lijepo nazoveš starce (pretpostavljam da su i oni u zg-u) da dođu čuvati starijeg, pa nazoveš mm da dođe po tebe. Za pol sata se ne buš porodila iako je drugo dijete.
    A i uvijek možeš zvati taksi ak te frka čim dođu starci dijete čuvati.
    ProudMomy - zakon za susjedovog dečkića. Super vijesti!

Mišica je sa nama od 11.8.2010.
    Ribica stigla 26.10.2014.
    Ja nisam luda, ja sam ekscentrična

piper
    09. Srpanj 2014. 15:05

Proudmomy bas si me razveselila s tom vijesti...drago mi je da je malac dobro 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.