opća brbljaonica za trudnice

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Boobie
    11. Srpanj 2014. 09:43

Mi imamo Gorenje i meni je savršena, veliki bubanj, tiha i roba izađe mekana i mirišljava   po meni najbolje uložen novac.

Lida2
    11. Srpanj 2014. 09:47

Znaci ne mora biti ista marka kao i perilica? Ja sam tak nekak odbojna prema tom Gorenju oduvijek
    Ni sama ne znam zakaj. Mama imala masinu i nedavno ju je bacila jer joj nis nije vrijedila pa sam automatski zamrzila i ja tu marku

Boobie
    11. Srpanj 2014. 10:03

Ne mora biti ista... Mi imamo sve gorenje, jedino se ves masina pokvarila 2 puta al 5 god je garancija...

Me&She
    11. Srpanj 2014. 10:18

Sušilica rublja mi je najbolja investicija u životu, sve je tako mekano i pahuljasto nakon nje.
    Imam Grand sušilcu već neke 2 godine i super mi, nikakvih problema s njom.
    Jedino me naučila važnu lekciju u životu, nikad više ne ću kupiti ventilacijsku sušilicu, svaka sljedeća (ako ova ikad rikne) bit će kondenzacijska :)

Boobie
    11. Srpanj 2014. 10:50

Kod mene baš obrnuto, nikad ne bi kupila kondenzacijsku, nikad mi nije do kraja suh ves a kupaona se uzasno zagrije dok suši.kod ventilacijske lijepo odvod van i nema problema 

missha
    11. Srpanj 2014. 11:14

Jel bolja opcija kupit vešmašinu i sušilicu odvojeno il one naj su kombinirane? Ja se opće ne kužim u to, al kad budemo renovirali kupaonu, mislim da bi to bila ok investicija

Boobie
    11. Srpanj 2014. 11:19

Odvojeno obavezno! Imala sam 2u1 i uzas zivi, nikad kraja susenju, potrosi brdo struje a nikad suho, grije se ko luda, preglasna, zagrije kupaonu na 1oo stupnjeva... i ova moja candy nije imala odvod nikakav, znaci ni kondenzaciju dolje ni odvod vanjski nego se para od susenja vracala istim putem ko i zmazanja voda od pranja tak da sam nakon susenja obavezno jos malo morala na štrik staviti jer uvijek ostane vlazno...

Me&She
    11. Srpanj 2014. 11:29

Odvojenu!
    ako je kombinirano onda bi trebalo sušit pola po pola oprane robe, jer je bubanj premali, zato sušilice imaju dosta veće bubnjeve od perilica + što je to dodatno opterećenje na motor kad vrti jedno i drugo i zbilaj nije najsretnije riješenje. ako postoji problem prostora nije problem stavit sušilicu na perilicu jer su one ustvari dosta lagane a kvalitetnije je riješenje od kombinirane.

Boobie
    11. Srpanj 2014. 11:31

imam jednu na drugoj i nikad problema... susilice dolaze s onim prijanjajucim nogicama tak da ih bez problema 'zalijepis' na ves masinu :)

DarijaZ
    11. Srpanj 2014. 11:40

Tina & antonio, drago mi je da ste dobro...jos malo, ha? Kak je to super, jos malo pa cete uzivati u svojim princezama....
    Meni je ostalo jos 8 tjedana, ne mogu se nacuditi kako je to tako brzooo proslo, jedva cekam!! 

Ja sam dobro, malac se mice i premjesta, na moru nam je lijepo, al nam je trenutacno ruzno vrijeme...netko je pitao kad idem na pregled... sljedeci tjedan se moram vratiti u zg radi pregleda, to je zadnji kod moje ginekologice, a onda se valjda moram prijavit u trudnicku ambulantu...
    Seka je evo danas u zg-u , isla je na pregled, njezin bebac je dobro, a ona izraslina na plucima je prestala rasti i pocela se razgradjivati....malenom se srce vraca na lijevu stranu, on fino raste i razvija se i sve super!!! tako da smo sad svi happy zbog toga!!! I sam doktor je rekao da ne moze vjerovati ovom ishodu situacije i da je on vjerovao kako ce sister danas doc na pregled a da vise nece biti trudna jer je mislio da je nemoguce da bebica prezivi
    Ali sve je super, fala bogu 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.