Mi imamo Gorenje i meni je savršena, veliki bubanj, tiha i roba izađe mekana i mirišljava po meni najbolje uložen novac.
Znaci ne mora biti ista marka kao i perilica? Ja sam tak nekak odbojna prema tom Gorenju oduvijek
Ni sama ne znam zakaj. Mama imala masinu i nedavno ju je bacila jer joj nis nije vrijedila pa sam automatski zamrzila i ja tu marku
Ne mora biti ista... Mi imamo sve gorenje, jedino se ves masina pokvarila 2 puta al 5 god je garancija...
Sušilica rublja mi je najbolja investicija u životu, sve je tako mekano i pahuljasto nakon nje.
Imam Grand sušilcu već neke 2 godine i super mi, nikakvih problema s njom.
Jedino me naučila važnu lekciju u životu, nikad više ne ću kupiti ventilacijsku sušilicu, svaka sljedeća (ako ova ikad rikne) bit će kondenzacijska :)
Kod mene baš obrnuto, nikad ne bi kupila kondenzacijsku, nikad mi nije do kraja suh ves a kupaona se uzasno zagrije dok suši.kod ventilacijske lijepo odvod van i nema problema
Jel bolja opcija kupit vešmašinu i sušilicu odvojeno il one naj su kombinirane? Ja se opće ne kužim u to, al kad budemo renovirali kupaonu, mislim da bi to bila ok investicija
Odvojeno obavezno! Imala sam 2u1 i uzas zivi, nikad kraja susenju, potrosi brdo struje a nikad suho, grije se ko luda, preglasna, zagrije kupaonu na 1oo stupnjeva... i ova moja candy nije imala odvod nikakav, znaci ni kondenzaciju dolje ni odvod vanjski nego se para od susenja vracala istim putem ko i zmazanja voda od pranja tak da sam nakon susenja obavezno jos malo morala na štrik staviti jer uvijek ostane vlazno...
Odvojenu!
ako je kombinirano onda bi trebalo sušit pola po pola oprane robe, jer je bubanj premali, zato sušilice imaju dosta veće bubnjeve od perilica + što je to dodatno opterećenje na motor kad vrti jedno i drugo i zbilaj nije najsretnije riješenje. ako postoji problem prostora nije problem stavit sušilicu na perilicu jer su one ustvari dosta lagane a kvalitetnije je riješenje od kombinirane.
imam jednu na drugoj i nikad problema... susilice dolaze s onim prijanjajucim nogicama tak da ih bez problema 'zalijepis' na ves masinu :)
Tina & antonio, drago mi je da ste dobro...jos malo, ha? Kak je to super, jos malo pa cete uzivati u svojim princezama....
Meni je ostalo jos 8 tjedana, ne mogu se nacuditi kako je to tako brzooo proslo, jedva cekam!!
Ja sam dobro, malac se mice i premjesta, na moru nam je lijepo, al nam je trenutacno ruzno vrijeme...netko je pitao kad idem na pregled... sljedeci tjedan se moram vratiti u zg radi pregleda, to je zadnji kod moje ginekologice, a onda se valjda moram prijavit u trudnicku ambulantu...
Seka je evo danas u zg-u , isla je na pregled, njezin bebac je dobro, a ona izraslina na plucima je prestala rasti i pocela se razgradjivati....malenom se srce vraca na lijevu stranu, on fino raste i razvija se i sve super!!! tako da smo sad svi happy zbog toga!!! I sam doktor je rekao da ne moze vjerovati ovom ishodu situacije i da je on vjerovao kako ce sister danas doc na pregled a da vise nece biti trudna jer je mislio da je nemoguce da bebica prezivi
Ali sve je super, fala bogu
Sortiraj odgovore
Najstariji