Hej mamice evo da se malo javimo , jucer smo dosli domeka napokon
prekrasno nam je,zasad uzivamo uz malo ne spavanja :) mm je bila burna noc pa sam ga danas stjerala popodne da ode odspavat jer je izgledao ko zombi :)) ja sam se u ovih tjedan dana navikla na ne spavanje ;))
Jan je super beba po danu,po noci zeza mamu i tatu,borimo se sa cicom nekad , nikako da je uhvati ali malo se pomucimo pa ide ,, uglavnom ne odustajemo nikako dok god imam mljekeca dovoljno
Drage srpanjske mame kako se osjecate sad kad vam se blizi termin?
Ostale kako ste mi? Pusa svima od nas
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Tea draga super da je sve ok i da sad uzivate doma.kako tvoji bubrezi.
joj jedva cekam da se porodim jer ne mogu vise podnijet ni ovu vrucinu ni nespavanje kontrakcije imam sve bolnije,.,ali znam da je kraj pa se tjesim
slažem se sa antonio, totalno jedva čekam već mi dosta svega makar nemam problema nikakvih, samo da dođe bebica da se upoznamo već jednom, svaku noć legnem i mislim bude danas, bude noćas.. drago mi je da ste konačno domeka i da je i tateka malo zahvatilo slatko ludilo, ne odustajte od cicke jer treba i mamama i bebama da se skuže, a i kad se samo sjetim koliko mala usta imaju pa nije to baš sam tak, pusni sineka preslatkoga i uživaj!!!
url=https://lilypie.com]
Hej Tea!
Drago mi je da ste stigli doma, sada se možete bolje upoznati i maziti, na nespavanje ćete se naviknut, je teško al nije neizvedivo! Samo vi lijepo papajte i neka nam naraste veeeliki dečko!
Tea, baš mi je drago da si nam se javila... Super da ste doma. Jadan tatica, nije bio ni svjestan što ga čega, hihihihi... Već će se naviknuti. Kao i vas dvoje na dojenje... Sigurna sam da će uskoro sve ići kao po špagi...
Krešimir 19.08.2014. <3
curke malo sam se pogubila, možda sam fulala nekaj.. di nam je medsar??
url=https://lilypie.com]
Tea, super da ste doma Sve će se to brzo uštimati - i mama i tata i bebač
Tea još jednom čestitam na bebaču...a sad kad ste domeka sad uživajte maksimalno XOXOXO
Tea - baš lijepo da si kući sa bebicom. Sve će to doći na svoje..
Mišica je sa nama od 11.8.2010.
Ribica stigla 26.10.2014.
Ja nisam luda, ja sam ekscentrična
Sortiraj odgovore
Najstariji