mmama, lijepe vijesti! Neka je bebica dobro, kao i ti naravno...
ProudMomy.... ne znam što bih rekla, Znam da je teško i tebi gledati tako malešno biće, još pogotovo jer ste vezani. Iskreno se nadam da će nalazi ipak pokazati nešto malo bolje, a ne upućivati na najgori scenarij..
Hope, nisi jedina... I ja, kao i vjerujem sve ostale, u ovom periodu posebno teško prihvaćam tako loše vijesti o maloj dječici, teškim trudnoćama i čemu sve ne... Mislim, i prije mi je uvijek bilo žao i inače sam vrlo emotivna, ali sad čak i novine moram zaobilaziti u širokom luku, jer me sve te loše vijesti baš pogađaju...
Krešimir 19.08.2014. <3
samo da se nadovežem na post, ugl moja dok. meni rekla zadnji put da će biti zamjena jer je na godišnjem i da ju mijenja neki frajer, a kaj sad, kaj se mora se mora ugl nakon kaj rodim i sve se vrati u normalu, definitivno njemu prelazim, curke moje jer i vama tako da je muški, nježniji, sporiji, stručniji nego ženska koja bi bar trebala znat kaj je neugodno i kaj boli, pogotovo u trudnoći, jer njemu sam ušla u ordinaciju u grču misleći muški je, nisam njegova pacijentica i bude to preko one stvari obavio na kraju ispao najbolji pregled u životu (kolko taj pregled može bit ugodan općenito) kako je kod vas
url=https://lilypie.com]
Mmama ja ti oduvijek idem muskom ginicu. Zbog niceg konkretno, tako se nekako poklopilo. Moram priznati da sam od puno cura/zena cula da su im se zenske ginekologice pokazale puno grublje od muskih.
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Ja sam isto kod muškog, al kad sam i išla k ženama, sve su bile ok. Valjda kak se poklopi
Ja sam bila i kod muškog i kod ženskog. Ali meni su muški nekak draži. Ne znam zakaj. Sramežljiva doduše nikad nisam bila, a osobito nakon prvog poroda. Mislim da nakon kaj prvi put rodimo svima sram odleti kroz prozor. ProudMomy - baš su teške takve stvari... miš mali.
Mišica je sa nama od 11.8.2010.
Ribica stigla 26.10.2014.
Ja nisam luda, ja sam ekscentrična
Cure samo da vaj javim da sam malo bolje...cijeli dan sam na prepecencu i caju, uspjela sam pojesti 2 breskve i malo napolitanki al srecom vise nista nije letilo van...sad sam cijeli dan u lezecem polozaju i vise mi se nevrti tako jako...zao mi je samo sto sam morala otkazati sve aktivnosti jla bas sam si isplanirala super dan
sad da se malo nadovezem na ostale rasprave...
mmama bas mi je drago da je sve super sa bebicom, a i iscekivanje se polako blizi kraju...a sto se tice ginekologa ja sam samo prvi pregled u zivotu obavila kod zene i bila mi je uzasna tako da sam od tad kod muskih i ovaj sadasnji mi je super super
proudmomy ta cijela prica oko malog misica me uzasno pogada...molim se samo da i on i roditelji nadu snage za prezivjeti sve to
Što se tiče ginekologa... I meni je draži muški. Doduše, moja liječnica je žena, a liječniku sam išla privatno pa je možda i zato bio bolji... Ali stvarno mi je super kod njega. Nježan je, pažljiv, sve mi priča, otvoren za sve teme, malo stariji, pa time i načitan...
Krešimir 19.08.2014. <3
ja bila i kod muških i kod ženskih. i uvijek naletila na ok i relativno nježne doktore (koliko to može biti nježno)
Sortiraj odgovore
Najstariji