Odjeća za bebu

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Nalah
    04. Rujan 2014. 09:30

da,da one kaj se vežu sa strane

• paris
    04. Rujan 2014. 09:47

Ako misliš na one majice-benkice ja sam ih kupila u Nami i Vrtuljku - mislim da su bile 30-40 kn.

Nalah
    04. Rujan 2014. 10:09

Gdje je taj vrtuljak?

• paris
    04. Rujan 2014. 10:12

ima jedan u Draškovićevoj baš na tram. stanici zadnjoj prije Vlaške i jedan u Maksimirskoj tamo gdje je i Adax - ne znam koji bi to bio broj.

Nalah
    04. Rujan 2014. 10:18

znam za Draškovićevu hvala

mja
    15. Srpanj 2016. 14:38

Curke, jel treba bebama babajol odmah ispocetka? Babajol se kaze u promorju - neznam kako se kaze u ostatku HR. To je ona krpica koja se stavi bebi pod bradu odnosno oko vratz kada bljuckaju.

MamaTroje
    01. Siječanj 2018. 15:38

Carters ispostavlja u Sloveniju, ali ne i Hrvatsku. 

• Maza
    30. Rujan 2020. 09:24

Pozdrav, gdje ste kupovale odjeću za krštenje, jedina preporuka koju sam dobila je https://www.glambaby.hr/

Jeste li ikad kupovali tamo kakve su im stvari? 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.