Tena čestitke . ja od kad smo smo dobili potvrdu spola teško mogu stati. danas smo otišli na kavu do grada i sjednemo i skužim da radi h&m. rekoh možda radi i dm. i velim m da ako mu treba još što za put(kao) da odemo kupiti. i sjeti se on jedne stvari i reko ajde. inače ne volim na ovakve blagdane po dućanima ići ali pošto on putuje sutra jako rano neće imat kad kupiti. i ušli naravno i sjetim se da imam bon od 200 kn što smo dobili i naravno uzeo on jednu stvar(koju smo na kraju platili) a za ostalih 200 kn uzeli malcu dudice, škarice, bočice.. i nikako se zaustaviti. uletim u h&m i isto kupim par bodića i još neke stvarčice..
Ninika bravo :) "neplanski" je najbolje za kupit puno svega :D
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
hahah a što je najsmješnije kao ići ću po popisu. i htjela jučer popis isprintat i crkne mi printer. i tako stojim u dm-u i vrtim po glavi što bi mogla.. na kraju ono što mi se svidi hahahaha
Hehe zato kazem da je neplanski najbolje
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
ma meni je najveći gušt kad vidim m kako uživa u biranju svega. i sad mu jako teško pada ovaj put i rekao je da mu prije nego kupim išta sve poslikam da i on odobri to.. žao mi dođe što neće biti tu da to sve prođemo skupa
A jooj bas slatkoo :)) Super tata koliko dugo je na putu? Nadam se brzo bude dosao?
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
a bit će dva mjeseca... možda se vrati radi vize na par dana, ali to je to.. čak je rekao da uključim skype pa da hodam dućanom i prenosim mu automatski.. hahaha daj zamisli sliku trudnice koja snima po dućanu i priča okolo
Joooj nadam se da ce ti brzoo proci vrijeme .. S nama na klokanici
Hahaha jesi me nasmijala pa sta koga briga neka gledaju svoja posla :))
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Sortiraj odgovore
Najstariji