Odjeća za bebu

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tina0208
    14. Kolovoz 2014. 16:09

Tena cestitke i od mene...

Laura 21.08.2014 :-*

ninika11
    15. Kolovoz 2014. 12:46

Tena čestitke . ja od kad smo smo dobili potvrdu spola teško mogu stati. danas smo otišli na kavu do grada i sjednemo i skužim da radi h&m. rekoh možda radi i dm. i velim m da ako mu treba još što za put(kao) da odemo kupiti. i sjeti se on jedne stvari i reko ajde. inače ne volim na ovakve blagdane po dućanima ići ali pošto on putuje sutra jako rano neće imat kad  kupiti. i ušli naravno i sjetim se da imam bon od 200 kn što smo dobili i naravno uzeo on jednu stvar(koju smo na kraju platili) a za ostalih 200 kn uzeli malcu dudice, škarice, bočice.. i nikako se zaustaviti. uletim u h&m i isto kupim par bodića i još neke stvarčice..

beag
    15. Kolovoz 2014. 12:55

hehe super! ja sam ovaj tjedan kupovala kao sumanuta  a jos nemam sve 

Tejuska♡
    15. Kolovoz 2014. 12:55

Ninika bravo :) "neplanski" je najbolje za kupit puno svega :D

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

ninika11
    15. Kolovoz 2014. 12:58

hahah a što je najsmješnije kao ići ću po popisu. i htjela jučer popis isprintat i crkne mi printer. i tako stojim u dm-u i vrtim po glavi što bi mogla.. na kraju ono što mi se svidi hahahaha

Tejuska♡
    15. Kolovoz 2014. 12:59

Hehe zato kazem da je neplanski najbolje

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

ninika11
    15. Kolovoz 2014. 13:01

ma meni je najveći gušt kad vidim m kako uživa u biranju svega. i sad mu jako teško pada ovaj put i rekao je da mu prije nego kupim išta sve poslikam da i on odobri to.. žao mi dođe što neće biti tu da to sve prođemo skupa

Tejuska♡
    15. Kolovoz 2014. 15:39

A jooj bas slatkoo :)) Super tata koliko dugo je na putu? Nadam se brzo bude dosao?

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

ninika11
    15. Kolovoz 2014. 15:42

a bit će dva mjeseca... možda se vrati radi vize na par dana, ali to je to.. čak je rekao da uključim skype pa da hodam dućanom i prenosim mu automatski.. hahaha daj zamisli sliku trudnice koja snima po dućanu i priča okolo

Tejuska♡
    15. Kolovoz 2014. 15:44

Joooj nadam se da ce ti brzoo proci vrijeme .. S nama na klokanici
    Hahaha jesi me nasmijala pa sta koga briga neka gledaju svoja posla :))

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.