Budem u nedelju za Sisak i tako idem tuda pa cu naletit .. Tnx draga ;D .... Koliko je bilo ovaj pulover?
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
digla sam fotke pa možete vidjeti...s tim da je ono kričavo zeleno/bijela kombinacija... nešto su mi čudne boje ispale na fotkama
ja kolko čujem komentare roba je kvalitetna... bar sam to za odjeću za odrasle čula...i nije kina nego njemačka zemlja proizvodnje tak da bi trebalo bit ok... a ovo mi se čini kvalitetno pod rukom, i baš je materijal fin nekakav nije poluplastičan il nešto takvo... .ja kad sam vidjela neki dan na webu kakve su im cijene, da nije bilo 10 navečer išla bi odmah u kupovinu
Ajde budemo probali u svakom slucaju pa cemo vidjet ;) nije da mi mama svu robicu siva za malenog ali pa moramo nesta i kupiti ;)) Vidjela sam slikice ;)) super su
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Ja sam u Kiku puno kupovala u Njemackoj dok sam bila, Tamo je jos sve mrvu jeftinije (na etiketi je i njem i hrv cijena, pa sam cesto usoredjivala) i za te pare skroz je ok robica. Ma da mi je recimo pamuk i robica iz Lidla ipak malko bolje kvaltiete, ali ok je i ova.
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
:) eto, drago mi je da ima i konkretnih pohvala... ;) za lidl zanam da je super, jer smo mi sebi uzimala bili njihove stvari (zapravo meni je lidl najdraža trgovina i jedina u kojoj sam što god sam kupila bila zadovoljna i nikad se nisam zeznula) tako da čim bude robice za bebu, a da uspijem stići dok je još ima kupujemo ;D
Žene, ajde me malo podučite: Molim nekoga da mi objasni veličine nogice (stopala) i za koju je to dob.
Npr. u Lidlovom katalogu su štramplice 62-92 (znači ko i odjeća), ali čarapice su 11-22 ( a onda od 21.8. imaju od 19-30).
Koliko je to mjeseci/godina?
I od koje dobi počinju "prave" šlapice/cipelice/patike? (jer bebe različito prohodaju)
Sortiraj odgovore
Najstariji