Odjeća za bebu

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tejuska♡
    08. Kolovoz 2014. 14:14

Budem u nedelju za Sisak i tako idem tuda pa cu naletit .. Tnx draga ;D .... Koliko je bilo ovaj pulover?

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

cloudy
    08. Kolovoz 2014. 14:16

digla sam fotke pa možete vidjeti...s tim da je ono kričavo zeleno/bijela kombinacija... nešto su mi čudne boje ispale na fotkama

cloudy
    08. Kolovoz 2014. 14:26

ja kolko čujem komentare roba je kvalitetna... bar sam to za odjeću za odrasle čula...i nije kina nego njemačka zemlja proizvodnje tak da bi trebalo bit ok... a ovo mi se čini kvalitetno pod rukom, i baš je materijal fin nekakav nije poluplastičan il nešto takvo... .ja kad sam vidjela neki dan na webu kakve su im cijene, da nije bilo 10 navečer išla bi odmah u kupovinu

Tejuska♡
    08. Kolovoz 2014. 14:28

Ajde budemo probali u svakom slucaju pa cemo vidjet ;) nije da mi mama svu robicu siva za malenog ali pa moramo nesta i kupiti ;)) Vidjela sam slikice ;)) super su

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

08. Kolovoz 2014. 14:31

Ja sam u Kiku puno kupovala u Njemackoj dok sam bila, Tamo je jos sve mrvu jeftinije (na etiketi je i njem i hrv cijena, pa sam cesto usoredjivala) i za te pare skroz je ok robica. Ma da mi je recimo pamuk i robica iz Lidla ipak malko bolje kvaltiete, ali ok je i ova.

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

cloudy
    08. Kolovoz 2014. 14:34

:) eto, drago mi je da ima i konkretnih pohvala... ;) za lidl zanam da je super, jer smo mi sebi uzimala bili njihove stvari (zapravo meni je lidl najdraža trgovina i jedina u kojoj sam što god sam kupila bila zadovoljna i nikad se nisam zeznula) tako da čim bude robice za bebu, a da uspijem stići dok je još ima kupujemo ;D

Tejuska♡
    08. Kolovoz 2014. 14:38

Tnx dragee 

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

Dada32
    14. Kolovoz 2014. 11:46

Žene, ajde me malo podučite: Molim nekoga da mi objasni veličine nogice (stopala) i za koju je to dob.

Npr. u Lidlovom katalogu su štramplice 62-92 (znači ko i odjeća), ali čarapice su 11-22 ( a onda od 21.8. imaju od 19-30). 
    Koliko je to mjeseci/godina?

I od koje dobi počinju "prave" šlapice/cipelice/patike? (jer bebe različito prohodaju)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.