a nema veze draga. bit će još akcija. dok ja rodim pihh još sto akcija
joj curke pa dajte recite vi koje ne mozete na dan akcije u lidl pa vam mi koje idemo kupimo i posaljemo postom...najmanji problem... da sam znala i ja bi bila kupila vise toga pa poslje samo proslijedim...
Laura 21.08.2014 :-*
Sada sam bila na Kik stranici i ne smijem gledati ,evo spremna sam sutra u debeli minus otići i kupiti SVE! A rekla sam si kontrolirati se!
Javite ako čujete za kakve akcije jer ih ja sve propustim redovno!
Znam samo da će u west gatu oko 5.11 biti neka akcija mame bebe ili sl a do tada sumnjam da ću biti za akciju jer mi je termin blizu.
cure da vam se pohvalim. mm je prezadovoljan izborom robice. iako sam vidila po njemu da mu je ful žao što nije mogao birati i on.. al sad moram malo na loptu stat. jer što ću raditi narednih mjeseci ako nastavim ovako kupovati?? hehe
ninika,nastavit ćeš kupovati:))) moj dragi je kad smo saznali da je curica rekao ok,bankrot do 5 godine :))
ako je nekome u blizini NKD, imaju nesto robice za bebe po 19,99 kn! ja sam kupila samo jedno odjelce-pidzamicu, ali je super materijal i def.se isplati!
ninika...kik je zaraza totalna :) mi čekamo iduću srijedu da saznamo spol pa da nastavimo sa šopingom :D
Sortiraj odgovore
Najstariji