Odjeća za bebu

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ninika11
    15. Kolovoz 2014. 15:47

haha ma bude valjda. ja ću pomalo kupovati pa će mi to ubijati vrijeme. a i vi ste tu proći će i to. ahaha ma ne brine me neka gledaju tata mora dati zeleno svjetlo za sve. super mi je što želi sudjelovati i što mu ništa nije teško. da je drukčije ne bi mi valjalo

Tejuska♡
    15. Kolovoz 2014. 16:13

Tako je Ninika :)) Brzoo ce proci vrijeme :)
    Naravno da smo tu
    A dobro si ga istrenirala hehe (salim se) bravo za buduceg taticu :) A ti sa skypom u shoping lijepo :D

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

DarijaZ
    15. Kolovoz 2014. 16:29

Ninika, pa di ce on na tako dugo?'

A i ovaj shopping preko skajpa ti je super 
    Ja sam ti svaki put prije nego je R isao u Salzburg sluzbeno, napravila popis sta da kupi u Ikei, a onda je on mene nazvao iz Ikee na skajp ako nije bio siguran sta tocno hocu...to uopce nije losa ideja, super ti je to 
    I bas lijepo sta zeli sudjelovat u svemu...nadam se da ce vam ta 2 mjeseca proci brze nego sto mislite i nadate se 

ninika11
    15. Kolovoz 2014. 16:38

U daleke zemlje Darija moja... skype šoping ostaje. cure da vas pitam. kupila sam malcu hlačice(traper) veličina 62. e sad neki vele super to može od drugog mjeseca nositi, aneki vele da ne bi to navlačili na malo dijete.. vaše mišljenje?

DarijaZ
    15. Kolovoz 2014. 16:48

Pa ja sam najvise i kupila robice u velicini 56 i 62... I svi mi nesto govore kak ce mu i 56 mozda bit veliko, a kamoli 62...  Ako ce mu bit veliko da mu odmah obuces, nosit ce za par tjedana, mjesec dana ili kad god 

ninika11
    15. Kolovoz 2014. 16:49

ma to kužim, ali u smislu da je ljude strah to navuči na tako malu bebu, da možda bolje ne.. pa pitam. ja trenutno nemam taj strah ali ne znači da ga neću imati

piper
    15. Kolovoz 2014. 17:02

ninika nekužim jel ih strah zato što su to traperice ili općenito zato što su to kao hlačice???

ninika11
    15. Kolovoz 2014. 17:05

jer su trapkice. ali već nekoliko ljudi mi je reklo da bi se bojalo ili se bojalo... jer su bebice valjda  sitne, krhke ne znam. znači nije to jedna osoba pa ajde nego dosta njih. ja samgledala gore imaju gumu, znači rastezljive su, nisu uske jako nisu krute.. ne znam... je li ikoja od vas oblačila tako svoje dijete?

ninika11
    15. Kolovoz 2014. 17:19

imaju gumu sa strane te hlačice tako da mislim da će ići preko pelenice. vidit ću onda kako će mu biti...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.