Odjeća za bebu

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Nalah
    14. Kolovoz 2014. 12:46

Ne znam u koji Lidl u ZG da odem,a da toga bude

Nalah

Nalah

cloudy
    14. Kolovoz 2014. 13:23

i kod mene u petrinjskom zna dosta toga ostati ... prošli put kad su bile baby stvari nisam uopće išla, ali znam da je pretprošli put bilo navečer dosta toga... iako mi tad nismo bili u fazi kupovanja stvari ... možda se u ponedjeljak zaletim i vidim čega sve ima... iako, gledajući po katalogu će biti teško išta kupiti jer još ne znamo spol...

Tejuska♡
    14. Kolovoz 2014. 13:38

I kod mene u Velikoj Gorici zna biti dosta pa ako je nekome blizu da zna :))

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

tena123
    14. Kolovoz 2014. 15:31

evo da podjelim radosnu vjest s vama. danas sam konačno saznala spol. Curica jeeee, tako sam sretna, da sam odmah od srece odlepršala do kika i kupila jedan bodi i jedno odjelce, i stvarno su im cjene super prihvatljive u odnosu na ostale trgovine..

Tejuska♡
    14. Kolovoz 2014. 15:33

tena cestitke

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

cloudy
    14. Kolovoz 2014. 16:03

tena :) čestitke na curici :D sada možeš odrađivati šoping kak spada, nabavljati sve u određenim bojama i nabavljati haljinice ;)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.