beag ja cak ni nezz di ima NKD nisam nikad kupovala.. Di ti ides di se nalazi
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
hmm, ja sam bila u garden mall-u.. a ne znam di jos ima, ali evo ovdje pise www2.nkd.com/service/filialsuche/hr/842/zagreb_162.htm
nisam ni ja prije kupovala, ali evo danas sam vidjela na izlogu plakat na kojem pise sve za bebe 19,99kn i usla u ducan nema puno toga, rasprodano je vec, ali pokoja sitnica se moze upiknut :)
robica se cini kvalitetna, a i ovo sto nije na snizenju nije skupo!
Hahaha za curice ima tako slatkih stvari! haljinice, mašnice, trakice za kosu , cipelice.... preslatko
ali sada sam se ja ufurala !" Danas sam kupila bodije za dečka tri veličine a kada sam vidjela čarapice bila sam gotova, pekmezim se cijeli dan... a sada jedva čekam do kika po dekice ,kombinezone, cipelice ... pa u Ikeu po ostalu opremu joj joj uhvatilo me je! biti će pravi maneken kada ga mama obuče
Mi u subotu idemo u šoping i već vidim kak me budu svi vukli van iz dućana :D
I ja ću sutra u neki šoping, minus na kartici je na horizontu!
S obzirom na moj volumenski porast u zadnjih dva tri tjedna bilo bi dobro da se odgegam štogod još kupiti još dok se gegam kao čovjek , možda onu slatku dekicu i odjelce za zimu
benkice/majcice? ima ih u baby centru, mislim da su ok o 35-40kn..., a vidjela sam i u kauflandu, cini mi po 20ak kn....
Sortiraj odgovore
Najstariji