ja sam vec mislila da ne spominjete lidl pa sam komentar ostavila na drugoj temi... i ja sam svasta kupila...bas sam happy...
Laura 21.08.2014 :-*
joj ja ću tek sad ići možda nađem nešto.... isto ću na jankomir... držite mi fige
lidl rulz! da bar cesce imaju ponudu za bebace! stvarno je sve prilicno kvalitetno, a ultra povoljno!
Grrr, tako mi je krivo da danas ne mogu, a nemam bas koga ni poslati... Ali moj dobri muzic je rekao da ce pripaziti sinčića kad god bude bila neka akcija u lidlu kad nam se mališa rodi, tako da ce mama moci u shopping
Bas mi je drago zbog vas koje ste se opremile danas u Lidlu!
Krešimir 19.08.2014. <3
Smrc ni ja nisam bila a sad sumnjam da je ista ostalo
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
evo mene.. bila u dva lidla... i naravno malih brojeva za trenirkice više nema. našla sam dvije one jaknice plavu i smeđu broje 62/68 i 4 bodića 62(zeleni, sivi,plavi, crni) ali sam otišla još do c&a i kupila mu još kompletić jedan. m će reć da sam poludila kad vidi stanje računa hahaha
cure ak imate nekog po ovim mjestima oko Zgb nek vam oni odu u nabavku...konkretno znam da u Vrbovcu dosta toga ostane jer oni baš nemaju naviku ići u Lidl...a imate i info telefon pa vam mogu dat info u kojoj poslovnici je ostalo još stvarčica (mm je prošle godine zapeo za jednu biciklističku torbu pa smo tražili načine kak da dođemo do nje pa imam te info)
A nemam nikoga tako... a trenirkica mi je mrak
A nemam nikoga tako…a trenirkica mi je mrak
sad mi je žao šta nisam uzela dvije pa da ti jednu proslijedim...još sam sjedila u autu ispred Lidla nakon kupovine i zovem MM i pitam ga dal da uzmem još jednu ili nam je za prvu ruku dosta jedna i tak sam odustala od povratka u dućan
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji