ja sam vec mislila da ne spominjete lidl pa sam komentar ostavila na drugoj temi... i ja sam svasta kupila...bas sam happy...
Laura 21.08.2014 :-*
joj ja ću tek sad ići možda nađem nešto.... isto ću na jankomir... držite mi fige
lidl rulz! da bar cesce imaju ponudu za bebace! stvarno je sve prilicno kvalitetno, a ultra povoljno!
Grrr, tako mi je krivo da danas ne mogu, a nemam bas koga ni poslati... Ali moj dobri muzic je rekao da ce pripaziti sinčića kad god bude bila neka akcija u lidlu kad nam se mališa rodi, tako da ce mama moci u shopping
Bas mi je drago zbog vas koje ste se opremile danas u Lidlu!
Krešimir 19.08.2014. <3
Smrc ni ja nisam bila a sad sumnjam da je ista ostalo
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
evo mene.. bila u dva lidla... i naravno malih brojeva za trenirkice više nema. našla sam dvije one jaknice plavu i smeđu broje 62/68 i 4 bodića 62(zeleni, sivi,plavi, crni) ali sam otišla još do c&a i kupila mu još kompletić jedan. m će reć da sam poludila kad vidi stanje računa hahaha
cure ak imate nekog po ovim mjestima oko Zgb nek vam oni odu u nabavku...konkretno znam da u Vrbovcu dosta toga ostane jer oni baš nemaju naviku ići u Lidl...a imate i info telefon pa vam mogu dat info u kojoj poslovnici je ostalo još stvarčica (mm je prošle godine zapeo za jednu biciklističku torbu pa smo tražili načine kak da dođemo do nje pa imam te info)
Sortiraj odgovore
Najstariji