Odjeća za bebu

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ninika11
    08. Kolovoz 2014. 12:57

e super hvala na informaciji... taman kad me puste doma iz bolnice hehe

ninika11
    08. Kolovoz 2014. 13:00

ma onaj guk sad kad se vratim sa mora.. pa ćemo vidjeti kaj će reć..ma zaželili su me hahahhh

08. Kolovoz 2014. 13:07

Cloudy kaj ne vices da si iz Pt., cesto hodocastim tamo opet u zadnje vrijeme. :-) Pa mogle smo i kavu popit :-)

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

cloudy
    08. Kolovoz 2014. 13:09

pa da...i čini mi se kvalitetnom robicom :) a ovo čupavo odjelce šta spominjem je kompletno s kapuljačom i baš je fino mekano, bijele boje i ima gore uši našivene...115 kn ... bude mi beba ko polarni medo izgledala u tome :D

cloudy
    08. Kolovoz 2014. 14:10

e baš takvo... i ja mislim da je u kiku bilo 114 kn... :) baš za zimu i baš preglatko..i super je mekano... jučer popodne sam bila u kiku... imaju ti na sniženju odmah na početku (bar u ovom u sk) za bebe stalak i tu je sniženje svega... zavisi šta je od brojeva ostalo,.... kod mene je bilo dosta 42 brojeva nešto 52, nešto 56 i onda sve veće... al ima i dugih i kratkih rukava... a pod onim klasičnim stalažama za bebe sam naletila na to odjelce i oduševila se... ma i dekica je super ta šta smo ju uzeli..44 kn a ima i kapuljačicu :)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.