Bowlica, imam isti nalaz trombofilije kao i ti, 3 spontana i u zadnjoj trudnoci dr u Petrovoj mi nije htio dati heparin samo andol, došlo je do zastoja srca u 9+6, nisam imala nikakvo krvarenje ni bolove tek na redovnik kontroli sam doživjela šok :(
11/2017 missed ab 12tt
7/2018 missed ab 8tt
8/2020 missed ab 11tt
Pozdrav, mame i buduce mame.
U 13-oj sam nedjelji trudnoce i tek su mi stigli rezultati trombofilije.
Naime,
MTHFR homozigot za normalan gen
PAI-1 4G/5G genotip
I tek idem za par dana na pregled kod ginekologa i hematologa. Kako sam citala sada po forumu, vidim da za to ide terapija koji doktori mahom ne propisuju ili se varam? Iz Banjaluke sam i ovo mi je prva teudnoca i nije bilo spontanih ali sam imala operaciju prosirenih vena prije 5 mjeseci i otuda razlog da uradim nalaze.
Pozdrav svima,
Nova sam na forumu. Samo želim puno podjelit svoje iskustvo. Imam 2 spontana iza sebe ...missed ...i evo sada sam trudna 3.put . Nalazi su mi pokazali antifosfolipidni sindrom...počela sam se pikati čim je ❤️ prokucalo ...točno sa 7 tj. Sada sam 10tj i za sada se osjećam dobro. Nalaz mi je bio granična ali dr. Ujević iz Ginekosa te prof.Habek na Sv.Duhu su oboje odlučili da mi je potreban Fragmin ...s obzirom na prethodne spontane.
Svima heparinkama želim da sve izdržimo i sve bude ok😉
Pozz cure. Nadam se da sam na dobroj temi. Ovako, ceka me test na trombofiliju nakon 2 spontana, narucena sa u OS u 10.mjesecu. Zanima me kako izgleda procedura? Jer dolazim iz grada udaljenog 150km pa da se znam pripremit. Prilikom narudzbe me sestra pitala koji tip uputnice imam i kazem joj da je dnevna bolnica te mi nakon tog kaze da imam i pregled i test. Kakav pregled? Dali se za taj test krv vadi? Gdje se javljam kada dodem tamo? Neupucena sam totalno 🙈
Pozdrav,
Ja sam heterozigot na PAI i heterozigot MTHFR. Moj ginekolog mi je preporučio andol 100 do trudnoće i kada se budu vidjeli otkucaji clexan. Isto mi je preporučio i doktor Kos i doktor Finderle iz Ri.
Danas sam ugledala svoj + tako da ćemo vidit kako i šta dalje.
prije ove trudnoće imala sam dva puta missed u 7 i 9 t
ne znam da li si jos aktivna ovdje, imamo isti “problemcic”, da mi si uspjesno ostvarila i iznijela trudnocu, kakav je proces bio? ❤️
Google plaća 85 dolara po satu. Moja zadnja plaća bila je 8500 američkih dolara, radeći stotinu sati tjedno na mreži. Prijatelj mog mlađeg brata već mjesecima u prosjeku koristi 12 tisuća ljudi i zaposlen je oko dvadeset dva sata tjedno. Ne mogu vjerovati koliko god jednostavno bilo jednom kad sam to pokušao. To je često ono što radim da bih provjerio daljnje detalje otvaranjem veze i klikom na (DOMAĆA TEHNIKA ILI MEDIJI.) Kliknite ovdje za više informacija...... https://rb.gy/oftkio
Molim jnfo ako je netko u situaciji kao ja. Vec sam pisala da imam 2 djece koja su ranije rodjena i 2 spontana u 8 i 9 tt. Moj gin je za to da kod iduce trudnoce mi se uvede preventivno heparin, bila sam kod hematologa koji kaze da nisam kandidat ali se ne protive ako mi moj gin uvede jer nemam mutacija.
Jeste sve koje ste na heparinu uspjesno i iznjele trudnocu? Jel netko uzimao heparin makar samo preventivno? Hvala!
Ja 38, M 39
2 djece, 2018. I 2020. missed ab. u 8 i 9TT, 2019 biokem.
Ciklusi 35 dana cca, blagi PCOS, mali septum maternice odstranjen 2021.g.
Čekamo bebu 12/2021 fraxiparine
Cao zene,majke kraljice evo prva trudnoca i u 36 tjednu trudnoce mi je jako jako natekla lijeva noga otisla sam na hitnu i ustanovili su duboku vensku trobozu u nogi krece mi se iznad koljena s desne strane do bedra na bedru mi je veci tromb idem na carski rez 22.2. Doktori neznaju dokle mi ide tromb od bebe primala sam tri vrste inekcije iskreno neznam koje jedna od inekcija je utjecala na jetru pa pijem ursornorm 250mg ujutro 1 popodne 1 i navecer 2 uz Hepaxane 80mg inekcije koje ubrizgavam u nogu ujutro 1 i navecer 1 jos uvijek osjecam malo peckanje u bedru i jedva cekam malog anđela da dođe na ovaj svijet (David) zanima me koliko dnevno nosite čarape jer ču poludit koliko me sve svrbi iako perem svaki drugi dan ja ih nosim cijeli dan s tim da ih skinem kad idem spavati vidim iz iskustva da je sve stvar navike i da ste sve rodile zdrave bebe 😊😊 ostanimo snažne ako ne zbog nas samih zbog tih naših malih anđela 😉 zanima me uz to dali je koja išla na operaciju ili ste se sve liječile samo inekcijama hvala vam puno unaprijed i opristite na dugom postu
Sortiraj odgovore
Najstariji