A uz to imam i blago krvarenjeDaj mi reci kad je bila zadnja M. Sam polako. Lijepo i pozitivno razmisljaj. Bit ce sve u redu. Nazalost mi sami ne mozemo utjecati na nikakav ishod. Tako da se pouzdaj u svoju vjeru i bit ce sve u redu. ❤
30.5 al gin.misli da je trudnoća nastala kasnije od tog pa se zato ne vidi.. q rekla mi je da bi se moglo raditi i o biokemijskoj ili o vanmateričnoj 😒
A uz to imam i blago krvarenjeDaj mi reci kad je bila zadnja M. Sam polako. Lijepo i pozitivno razmisljaj. Bit ce sve u redu. Nazalost mi sami ne mozemo utjecati na nikakav ishod. Tako da se pouzdaj u svoju vjeru i bit ce sve u redu. ❤30.5 al gin.misli da je trudnoća nastala kasnije od tog pa se zato ne vidi.. q rekla mi je da bi se moglo raditi i o biokemijskoj ili o vanmateričnoj 😒
Da lako moguce da ti je O bila kasnije nego inace. Nista sada se lijepo smiri. Odmaraj koliko mozes i pricekaj jos koji dan. Jel ti dala sta da pijes?
A uz to imam i blago krvarenjeDaj mi reci kad je bila zadnja M. Sam polako. Lijepo i pozitivno razmisljaj. Bit ce sve u redu. Nazalost mi sami ne mozemo utjecati na nikakav ishod. Tako da se pouzdaj u svoju vjeru i bit ce sve u redu. ❤30.5 al gin.misli da je trudnoća nastala kasnije od tog pa se zato ne vidi.. q rekla mi je da bi se moglo raditi i o biokemijskoj ili o vanmateričnoj 😒Da lako moguce da ti je O bila kasnije nego inace. Nista sada se lijepo smiri. Odmaraj koliko mozes i pricekaj jos koji dan. Jel ti dala sta da pijes?
Pijem femibion 1, aspirin c za trombofiliju i trebam početi sa utrogestanom..
A uz to imam i blago krvarenjeDaj mi reci kad je bila zadnja M. Sam polako. Lijepo i pozitivno razmisljaj. Bit ce sve u redu. Nazalost mi sami ne mozemo utjecati na nikakav ishod. Tako da se pouzdaj u svoju vjeru i bit ce sve u redu. ❤30.5 al gin.misli da je trudnoća nastala kasnije od tog pa se zato ne vidi.. q rekla mi je da bi se moglo raditi i o biokemijskoj ili o vanmateričnoj 😒Da lako moguce da ti je O bila kasnije nego inace. Nista sada se lijepo smiri. Odmaraj koliko mozes i pricekaj jos koji dan. Jel ti dala sta da pijes?Pijem femibion 1, aspirin c za trombofiliju i trebam početi sa utrogestanom..
Dobro je. Eto nista sad moras pricekati koji dan ali vjerujem da ce sve to biti u redu i da ces za 9 mj drzati svoju bebicu u rukama. Javi se 🤗🥰❤
Pozdrav,ja sam u 24tt trenutno i na aspirinu sam i na heparinu. Ali nemam dijagnosticiranu trombofiliju. Izgubila sam jednu bebu u 23tt pa mi ga preventivno daju. Što se tiče aspirina bez njega nisam mogla ni zanijeti. 3 godine sam se mučila i kad sam ga počela pit odmah zatrudnila. Evo zasad sam dobro,i ja i bebica i nadam se da će tako ostati. Jedino što mi je prenisko beba i cerviks malo skraćen ali ležim.
Pozdrav,ja sam u 24tt trenutno i na aspirinu sam i na heparinu. Ali nemam dijagnosticiranu trombofiliju. Izgubila sam jednu bebu u 23tt pa mi ga preventivno daju. Što se tiče aspirina bez njega nisam mogla ni zanijeti. 3 godine sam se mučila i kad sam ga počela pit odmah zatrudnila. Evo zasad sam dobro,i ja i bebica i nadam se da će tako ostati. Jedino što mi je prenisko beba i cerviks malo skraćen ali ležim.
Ej super. Zelim ti da do kraja bude sve u redu i bit ce 🤗. Pa da rekla mi je ginica da ne djeluje Aspirin na svakog isto. Meni je eto napravio pomutnju a tebi pomogo. Super da uzimas sta trebas. Reci mi kak si sa modricama od inekcija? Dajes si u bedro ili?
Pozdrav,ja sam u 24tt trenutno i na aspirinu sam i na heparinu. Ali nemam dijagnosticiranu trombofiliju. Izgubila sam jednu bebu u 23tt pa mi ga preventivno daju. Što se tiče aspirina bez njega nisam mogla ni zanijeti. 3 godine sam se mučila i kad sam ga počela pit odmah zatrudnila. Evo zasad sam dobro,i ja i bebica i nadam se da će tako ostati. Jedino što mi je prenisko beba i cerviks malo skraćen ali ležim.Ej super. Zelim ti da do kraja bude sve u redu i bit ce 🤗. Pa da rekla mi je ginica da ne djeluje Aspirin na svakog isto. Meni je eto napravio pomutnju a tebi pomogo. Super da uzimas sta trebas. Reci mi kak si sa modricama od inekcija? Dajes si u bedro ili?
Inače imam problema sa cirkulacijom pa mi je pomogao. Jer mi je automatski i prokrvljenost u reproduktivnom sustavu bila slaba. Ali evo dočekala sam makar nakon toliko godina. Sad još samo da ovo izguram s ovim odmaranjem i psihom 😟 Dajem si u bedro i trbuh još uvijek. Nemam velik trbuh, odnosno imam ali mi je nizak ispod pupka pa se mogu još oko pupka bosti. A modrice mi stalno na bedru samo ostaju,noge su mi užas. I primijetila sam da mi u zadnje nastaju i kvrge odmah pri ubodu. Kao da se ne apsorbira heparin nego ostane tu. Sad ne znam da li je to normalno...to mi je samo na bedrima. Trbuh mi bolje prima
Pozdrav, cure! 😊 Dugo vas vec citam, ali se tek sada javljam. Naime, nakon 3 neuspjela pokusaja IVF-a radila sam testove za trombofiliju. Sve mi je okej, osim sto sam za PAI-1 homozogot 4G. Citam okolo sto to znaci tocno pa nailazim na svasta. Molim vas pomoc. Sutra idem svojem ginekologu, ali sam nestrpljiva pa vas pitam. 😊
Sortiraj odgovore
Najstariji