Nasljedna trombofilija i trudnoća

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Marina.25

Broj poruka: 117

Prijavi adminu

Lotta33

Pozdrav cure! Zna li netko smijemo li mi s mutacijama piti prenatalne vitamine u kojima se nalazi folna kiselina (a u svakima se zapravo nalazi)? Ja sam heterozigot na mthfr i homo na pai. Pijem aktivnu folnu, samu, od solgara.
    Citala sam da sama folna ksielina nama s mutacijama moze stetiti te da obavezno moramo tu aktivnu uzimati, odnosno folat. Ja bi voljela uzimati i te druge vitamine koje se nalaze u prenatalima, ali kako njih ''izolirati''? Odnosno,pijete li vi onda svake zasebno ili folat sam a ostalo kroz prenatalne tablete?

Mislim da ne steti nego ne djeluje tj ne apsorbuje se zbog samih mutacija. Novalac i Femibion imaju aktivnu folnu kiselinu pored ostalih vitamina. Ja pijem Femibion po preporuci doktora.

01/23 - missed ab
    08/23 - missed ab
    02/24 - blighted
    Trombofilija (faktor V) ➕️
    IR ➕️

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.