Pozdrav Mommy 😊 iskreno ne znam što bi ti rekla za Aspirin. Meni je isto hematolog rekao da studije pokazuju da nema baš utjecaja, a ginekolog mi je objasnio da ga nema smisla uzimati jer nije niskomolekularni heparin. Iako, vidjela sam da ga neke cure uzimaju. Tako da ti nemam što pametno za reći. Držim fige da ti ova trudnoća prođe savršeno 😊
Pozdrav Mommy 😊 iskreno ne znam što bi ti rekla za Aspirin. Meni je isto hematolog rekao da studije pokazuju da nema baš utjecaja, a ginekolog mi je objasnio da ga nema smisla uzimati jer nije niskomolekularni heparin. Iako, vidjela sam da ga neke cure uzimaju. Tako da ti nemam što pametno za reći. Držim fige da ti ova trudnoća prođe savršeno 😊
Hvala, I ja tebi zelim isto💙💖 zasad ga necu onda ni uzimati.. sve studije koje sam ja citala ne pridaju mu nimalo znacaja vise..
Ćao žene drage.. eh ovako imam 27 godina nedavno sam saznala da imam trombofiliju (nasljednu) i zbog nedavnog spontanog ginekolog mi je propisao duphaston tablete (12 dana po 2) međutim menstruacija mi ne dolazi već 15 dana negdje čitam da je to normalno a nemam nikakvih simptoma trudnoće ( nisam radila test) jer sam nedavno radila papu i ništa nije pokazalo.. da li mislite da je to od duphastona ili aspirina koji pijem za trombofiliju?
Ja imam nasljednu trombofiliju ali je meni Aspiri napravio kurslus sa ciklusima. Izaziva mi krvarenja tako da ga ne pijem vise i cekam da odem geneticarki da vidim sta cemo. Pa mislim da si ju trebala vec dobiti. Napravi test. Ako budr negativan javi se ginici ako bude pozitivan javi se ginici. U svakom slucaju javi se ginici jer mislim da si ju trebala vec dobiti.
Ja imam nasljednu trombofiliju ali je meni Aspiri napravio kurslus sa ciklusima. Izaziva mi krvarenja tako da ga ne pijem vise i cekam da odem geneticarki da vidim sta cemo. Pa mislim da si ju trebala vec dobiti. Napravi test. Ako budr negativan javi se ginici ako bude pozitivan javi se ginici. U svakom slucaju javi se ginici jer mislim da si ju trebala vec dobiti.
Hvala puno na odgovoru..uradila sam test,imamo plusić, al gin.ne vidi ništa na UZ 😒 .. sutra vadim Betu pa ćemo vidjeti sve ......
Ja imam nasljednu trombofiliju ali je meni Aspiri napravio kurslus sa ciklusima. Izaziva mi krvarenja tako da ga ne pijem vise i cekam da odem geneticarki da vidim sta cemo. Pa mislim da si ju trebala vec dobiti. Napravi test. Ako budr negativan javi se ginici ako bude pozitivan javi se ginici. U svakom slucaju javi se ginici jer mislim da si ju trebala vec dobiti.Hvala puno na odgovoru..uradila sam test,imamo plusić, al gin.ne vidi ništa na UZ 😒 .. sutra vadim Betu pa ćemo vidjeti sve ……
Cestitam na plusicu 🤗. Bit ce sve u redu. Samo smireno i polako. Rano je pa ne vidi. Mozda je O bila kasnije pa se zato ne vidi jos. ❤❤
Ja imam nasljednu trombofiliju ali je meni Aspiri napravio kurslus sa ciklusima. Izaziva mi krvarenja tako da ga ne pijem vise i cekam da odem geneticarki da vidim sta cemo. Pa mislim da si ju trebala vec dobiti. Napravi test. Ako budr negativan javi se ginici ako bude pozitivan javi se ginici. U svakom slucaju javi se ginici jer mislim da si ju trebala vec dobiti.Hvala puno na odgovoru..uradila sam test,imamo plusić, al gin.ne vidi ništa na UZ 😒 .. sutra vadim Betu pa ćemo vidjeti sve ……Cestitam na plusicu 🤗. Bit ce sve u redu. Samo smireno i polako. Rano je pa ne vidi. Mozda je O bila kasnije pa se zato ne vidi jos. ❤❤
Beta 120 .. ne znam šta da mislim da li je preniska, imam loše iskustvo sa preniskom betom 😔.. dr je rekla da sačekamo koji dan pa ćemo vidjeti..
Sortiraj odgovore
Najstariji