ja sam cula da salju kod fizijatra djecu na vjezbe jer i fizijatri moraju imat nekog posla a ne jer je to stvarno toliko nuzno da djete ide..
svako dijete se razvija na svoj nacin nemogu svi u mjesec tocno raditi sve isto kako pise ....
kimito ja sam na svoju ruku prestala ić na vježbe upravo iz tog razloga, šušak nas je pregledao 1, 231 sekunde i zaključio da je dijete hipo.. onak mjesec dana je imao.. znam da ste ranije rođeni i da je prvo dijete u pitanju ali moj savjet ti je da svakako slušaš svoj instinkt ti si ipak sa njom 0-24, i traži ako baš želiš drugo mišljenje.. oni stalno budu nalazili razloga za novo dolaženje i nastavak vježbanja.. btw interno je njemu gore nadimak dr Mito i lik je odvratannnnnn
url=https://lilypie.com]
Ja ovdje samo mogu pretpostaviti da je s bebom sve ok i da s 3 mjeseca ne treba raditi radnje koje radi dijete od 4 ili cak 6 mjeseci, sto mozemo procitati u literaturi razlicith autora. Svakako da smo svi zabriuti za svoje dijete i napravili bi sve da mu pomognemo, ali dr.nas povremeno zastrase vise nego zaista treba, no zato postoji drugo misljenje. a to drugo misljenje nije nase, nego drugog dr.. Tako da svakako trebas otici kod jos nekoga pa ako je zaista potrebno vjezbati znat ces da je to tako i dat ces sve od sebe da vjezbicama poboljsas motoriku svoje bebice.
Drage moje, evo dosli mi sa pregleda iz klaiceve, fizijatrica je jako zadovoljna napredkom, ali imamo cilj da malac treba propuzati, posto nam je u glavici pri rodenju pukla zilica, pa se uz te nalaze vodi kako i sta..ja sam hepi :)
Sortiraj odgovore
Najstariji