Motorički razvoj djeteta kroz mjesece

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MAMA X2
    05. Veljača 2015. 12:58

ja sam cula da salju kod fizijatra djecu na vjezbe jer i fizijatri moraju imat nekog posla a ne jer je to stvarno toliko nuzno da djete ide..
    svako dijete se razvija na svoj nacin nemogu svi u mjesec tocno raditi sve isto kako pise ....

mmama2
    05. Veljača 2015. 20:23

kimito ja sam na svoju ruku prestala ić na vježbe upravo iz tog razloga, šušak nas je pregledao 1, 231 sekunde i zaključio da je dijete hipo.. onak mjesec dana je imao.. znam da ste ranije rođeni i da je prvo dijete u pitanju ali moj savjet ti je da svakako slušaš svoj instinkt ti si ipak sa njom 0-24, i traži ako baš želiš drugo mišljenje.. oni stalno budu nalazili razloga za novo dolaženje i nastavak vježbanja.. btw interno je njemu gore nadimak dr Mito i lik je odvratannnnnn

url=https://lilypie.com]

beag
    06. Veljača 2015. 12:16

Ja ovdje samo mogu pretpostaviti da je s bebom sve ok i da s 3 mjeseca ne treba raditi radnje koje radi dijete od 4 ili cak 6 mjeseci, sto mozemo procitati u literaturi razlicith autora. Svakako da smo svi zabriuti za svoje dijete i napravili bi sve da mu pomognemo, ali dr.nas povremeno zastrase vise nego zaista treba, no zato postoji drugo misljenje. a to drugo misljenje nije nase, nego drugog dr.. Tako da svakako trebas otici kod jos nekoga pa ako je zaista potrebno vjezbati znat ces da je to tako i dat ces sve od sebe da vjezbicama poboljsas motoriku svoje bebice.

petrich93
    10. Veljača 2015. 15:10

Drage moje, evo dosli mi sa pregleda iz klaiceve, fizijatrica je jako zadovoljna napredkom, ali imamo cilj da malac treba propuzati, posto nam je u glavici pri rodenju pukla zilica, pa se uz te nalaze vodi kako i sta..ja sam hepi :)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.