Nasa pedijatrica je bas pricala jednoj mami s bebacem koji je prosao godinu dana I nije jos hodao, pa joj je rekla da ga ona moze u 3 sata izvjezbat za hod, ali da to nije to, I da kad bude spreman prohodat ce sam, jer da bi to bilo samo na silu, I da to nije dobro sto se tice njega.
14.06.2014. L ♥
ma to obavimo u 2 mjesecu i necemo vise ic ma kaj god rekla fizijatrica :)
Mene zanima jeli ispravno bebi davati ruke da se malo podigne dok je na ledjima?vidim da mnoge mame to rade za jacanje ruku,ali zar svaka pomoc nije dobra za dijete?moja beba dok je na ledjima sama dize glavicu pa sad neznam jel joj trebam dati ruke da se uhvati dok to radi ili ne?po meni je ispravno onoliko koliko moze da je ok...
Ica
Moja cura stalno dize glavu. Nema mira ni sekunde. Kad ju presvlacim glavica stalno u zraku. Uopce ne kuzim kak joj nije tesko to radit. Mi se jos i zezamo da vec trbusnjake radi. Prije je to radila kad bi morala podrignut al sad stalno:/
Eto mene opet. Rekla pedijatrica da nije dobro da tolko dize glavu. Stavila ju je i na ledja pa okrenula na trbuh i maloj je desna ruka ostala zarobljena ispod tijela. I to veli da bas ne bi trebali bit tak. Ja sad vjezbam s njom al me doktorica svu isprepadala. Jel ima koja mana slicnu situaciju?
Sortiraj odgovore
Najstariji