Motorički razvoj djeteta kroz mjesece

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    koala123
    01. Veljača 2015. 19:54

luki, pa da. nije rekla da bi trebalo fizijatru il nekaj kaj bi dalo naslutit da nesto nije u redu. samo da preplasi:/ al kad mi je orva beba i sad gledam i citam sve moguce probleme na koje bi roditelji trebali obratit paznju. moram se malo opustit jer bum poludila vise

koala123
    02. Veljača 2015. 08:52

Bas ma najvaznije je da je ona meni vesela i zdrava.

Kokolina
    02. Veljača 2015. 09:33

Joj i ja jedva cekam da pocne sjedit da se moze malo i sama zaigrat, i da ju ne moram nosakat okolo uvijek kad joj je dosadno .
    a kaj se tice da su mi cure napredne, jesu ali cula sam da su inace curice naprednije od deckica, vecinom ranije pocnu sve izodit. Ali naravno da ima i iznimaka (da se mame deckica ne uvrijede) 

Lilly6
    03. Veljača 2015. 12:18

Moj mali se počeo sa 4mj okrećati sa ledja na trbuh,a sa trbuha na ledja nikako i svaki put bi plakao da ga se okrene kad mu dosadi,ali evo već nekoliko zadnjih dana se napokon naučio okrenuti sa trbuha nazad na ledja i sav je sretan sad se stalno vrti po po podu,a za par dana će 7mj! I sad već podiže nogicu pa se odguriva po podlozi,svašta izvodi,mislila sam da nikad neće a jako je hiperaktivan! Ja mislim da si oni sve sami poslože kako njima paše! Netreba ih forsirati na ništa!

beag
    04. Veljača 2015. 18:17

vec sam danas o tome govorila na drugoj temi, ali evo i ovdje jedan zgodan link vezan bas z aovu temu! http://www.poliklinika.org/home.aspx?Id=1&Type=2&IdLang=2

komentirala sam kako ne treba forsirati, svaka beba je drugacija i savladat ce nesto kad bude spremna. i kako sam to napisala i rekla da se moj malac od 4 mj.jos ne okrece tako je danas poceo, nekoliko puta se okrenuo s leda na trbuh, a ja sva u cudu otkud sad to  na trbuh se okrene sam samo kad lezi na boku pa sad fino kad ga ja stavim spavati na bok, a njemu se ne spava, on se okrene na trbuh i smije se 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.