i mi smo puzavci ali mi idemo unatrag, nisam ni sumnjala da bude drugačije kad su svi moji dečki naopako heheheh
url=https://lilypie.com]
evo da se i ja prikljucim, moja cura ce za 4 dana 5 mjeseci i okreće se s leđa na trbuh, a kad se "naljuti" i obratno, ma samo sam htjela reći da su sva djeca mali individualci i ne moraju se razvijat po tablicama (naravno treba poštivat neke okvire) moj stariji sin koji će sad 3 godine propuzao je s 10 mjeseci a prohodao s 14 i isto smo išli u jednu privatnu polkiniku na vježbe i puste preglede a dijagnoza je bila "on je jednostavno takav" eto da ne duzim drage mame samo opušteno
Kimito, hvala :)))
mmama, joj to je presmijesno. L je isto tako jedno vrijeme u nazad isao I onda bi poceo protestirati I buniti se kako je sve dalje od igracke
14.06.2014. L ♥
Curke jel stavljate vi svoje bebače na trbuh da vježbaju glavicu. Moja Hana mrzi biti na trbuhu i skoro odmah počne plakati i dizati guzu. Glavicu digne kad je baš dobre volje, a to mi je teško potrefiti. Najčešće je super raspoložena nakon papanja, a tad ju ne želim stavljati na trbuh da se ne izbljucka.
Neznam ni sama dal da forsiram makar plakala (to mislim da psihički neću moći), ili da nastavim ovako, stavim, ako hoće super,ako neće dignem ju.
Ima 11 tjedana i inače je dosta žilava, glavicu drži skoro skroz sama, meni je ruka doduše uvijek u pripravnost, ali gotovo nikad ne trebam pridržati.
moja cura isto nevoli na trbuh osim kad lezi na meni i onda dize glavicu, pa me gleda ili okolo i dosta je dobro drzi za 6 tj.
ako se umori na tren je spusti i onda opet
Važno ti je da bude na trbuhu, tako da simetrično jača mišiće, i moja je uvik protestirala u toj dobi, ali s vrimenom im to postane fora položaj Možeš je stavljat na svoj trbuh, ili priko svoga kolina, ili je u zraku držat u tom položaju, bilo kakve izvedenice.
Sortiraj odgovore
Najstariji