Motorički razvoj djeteta kroz mjesece

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MAMA X2
    04. Ožujak 2015. 22:24

vecinom su otvorene ali su mu nekada i zatvorene ...cak nekad vidim i da figu jos uvijek pokazuje...nije cesto al zna se desiti ....moj prst hvata ....

Nalah
    05. Ožujak 2015. 08:48

Moja u zadnjih desetak dana kad ju nosim na način da joj je glavica na ruci(klasičan položaj),stalno okreće glavu ulijevo,dok ju kada leži na trbuhu stalno okreće udesno,jako malo ulijevo

MAMA X2
    05. Ožujak 2015. 10:45

ma vidi dobro jer prati sve zivo samo vrti glavicu nezna kaj bi prije pogledao...otvara i sam sakice a i ja mu otvaram pa gladim po svojoj ruci s njegovim dlanom i dize rucice prema igracki i rasiri rukice sa skvrcenim prsticima kao da zeli uhvatiti...idem tek za dva tjedna na pregled svakako cu joj recci iako mozda do tad pocne i hvatati

mirka4
    05. Ožujak 2015. 12:18

Ti mu do tad s različitim materijalima podražuj dlan, malo hrapavog, mekanog, hladno, toplo. Možda mu samo fali malo senzoričkih podražaja da bi bolje osjetio igračke. Glavno da je sve drugo dobro, znači da će sve bit ok
    p.s. Neka ti pedijatar da uputnicu za fizijatra, bolje vidit pa znat

MAMA X2
    05. Ožujak 2015. 14:06

budem budem vjezbamo i vjezbati cemo i dalje...hvala cure

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.