Motorički razvoj djeteta kroz mjesece

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mayathequeen
    09. Srpanj 2015. 12:32

Bljubica ja sam stavila malom na pod jedan deblji zimski poplun,isto je plahte guzvao a ovo je ok ispalo!

lonny
    09. Srpanj 2015. 15:08

Moja frendica ima tatami i oduševljena je. Ove je kupila www.pride.hr/Products/6672-gym-puzzle-tatami.aspx
    Mislim da ćemo i mi te vlo uskoro nabaviti.

Neni5
    10. Srpanj 2015. 19:25

Ja sam baš danas naručila tatami s ove stranice 2,5cm

www.profightstore.hr/podkategorija/strunjace/19.aspx

Na vježbama su nam to savjetovali, čak su komentirali da nije dobar ni tepih ni deka, znači mora biti dobra tvrđa podloga.

MAMA X2
    11. Srpanj 2015. 18:44

Mi se danas iz polozaja na sve 4 sami posjeli za 6 dana punimo 8 mj 

Zac11
    15. Srpanj 2015. 16:52

curke help, imam pitanje.... možda paničarim bezveze... da li netko ima kakvih saznanja o tome što znači da beba sa 6 mj. ne pokazuje osnovni oslonac na stopala za svoju dob??? bili smo kod pedijatra i naručio me ponovno za dva tjedna da još jednom provjeri. ima li tko bilo kakvo iskustvo? to je ono kad pedijatar digne dijeti i spušta ga lagano na stopala pa tako ponavlja par puta...

MAMA X2
    24. Srpanj 2015. 17:15

Mi propuzali onako skolski naprijed polako ali sigurno posjedamo se i sa boka i na sve cetiri

cloudy
    24. Srpanj 2015. 17:29

Zac...pojma nemam :/  nadam se da sve bude ok za 2 tjedna 💜 nego...curka mi je propuzala al se još nije posjela...to ok ili?

renata6
    24. Srpanj 2015. 18:52

cloudy kako počne puzati ako ne sjedne? ti ju posjedneš pa ona krene ili?puzanje je na koljenima, kako ona dođe do tog položaja?

cloudy
    24. Srpanj 2015. 19:22

Pa kad ju stavim na gym na pod ženska se s leđa okrene na trbuh i puže... malo na trbuhu,al zadnjih dana sve više i po.pravu.... kad ju ja posjednem (nisam to pretjerano prakticirala...par puta svega) ona se drži rukicom za pod i sjedi tak al nije se samostalno posjela

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.