Bljubica ja sam stavila malom na pod jedan deblji zimski poplun,isto je plahte guzvao a ovo je ok ispalo!
Moja frendica ima tatami i oduševljena je. Ove je kupila www.pride.hr/Products/6672-gym-puzzle-tatami.aspx
Mislim da ćemo i mi te vlo uskoro nabaviti.
Ja sam baš danas naručila tatami s ove stranice 2,5cm
www.profightstore.hr/podkategorija/strunjace/19.aspx
Na vježbama su nam to savjetovali, čak su komentirali da nije dobar ni tepih ni deka, znači mora biti dobra tvrđa podloga.
curke help, imam pitanje.... možda paničarim bezveze... da li netko ima kakvih saznanja o tome što znači da beba sa 6 mj. ne pokazuje osnovni oslonac na stopala za svoju dob??? bili smo kod pedijatra i naručio me ponovno za dva tjedna da još jednom provjeri. ima li tko bilo kakvo iskustvo? to je ono kad pedijatar digne dijeti i spušta ga lagano na stopala pa tako ponavlja par puta...
Mi propuzali onako skolski naprijed polako ali sigurno posjedamo se i sa boka i na sve cetiri
Zac...pojma nemam :/ nadam se da sve bude ok za 2 tjedna 💜 nego...curka mi je propuzala al se još nije posjela...to ok ili?
cloudy kako počne puzati ako ne sjedne? ti ju posjedneš pa ona krene ili?puzanje je na koljenima, kako ona dođe do tog položaja?
Pa kad ju stavim na gym na pod ženska se s leđa okrene na trbuh i puže... malo na trbuhu,al zadnjih dana sve više i po.pravu.... kad ju ja posjednem (nisam to pretjerano prakticirala...par puta svega) ona se drži rukicom za pod i sjedi tak al nije se samostalno posjela
Sortiraj odgovore
Najstariji