Moja se isto okreće,diže guzu,puže unazad,vuče se naprijed,diže se na ruke na trbuhu,diže se na ruku s boka,isto u gymu radi svašta,zavezala sam joj i igračke da vise,pa da vježba ručice pokušavajući ih dotaknuti,kupili smo one puzzle kocke za pod da ima više mjesta,ali u hranilici i u kolicima je još u poluležećim položajima,ne forsiram sjedenje i ne volim raditi ništa što se takvih stvari tiče,iako ona pokazuje da je spremna,idemo 21.na cijepljenje,pa ću vidjeti kaj će pedica reci
Moja se isto okreće,diže guzu,puže unazad,vuče se naprijed,diže se na ruke na trbuhu,diže se na ruku s boka,isto u gymu radi svašta,zavezala sam joj i igračke da vise,pa da vježba ručice pokušavajući ih dotaknuti,kupili smo one puzzle kocke za pod da ima više mjesta,ali u hranilici i u kolicima je još u poluležećim položajima,ne forsiram sjedenje i ne volim raditi ništa što se takvih stvari tiče,iako ona pokazuje da je spremna,idemo 21.na cijepljenje,pa ću vidjeti kaj će pedica reci
Mi smo prekjučer bili na vježbicama, rekla je teta da je prerano krenija s podizanjem guze - nije dovoljno ojača ruke pa sad gornji dio tijela zaostaje za donjim, prvi put je priplaka cilo vježbanje jer mu je bilo baš teško
Uglavnom, sad ga moram šta više držat na podu, pale su mi napamet one puzzle za pod da nam služe za podlogu, al onda sam na internetu pročitala da su toksične (?!) Znate li šta o tome, imate li kakvu alternativu za predložit nam?
Navodno je tatami the best. Ne znam iz osobnog iskustva. Mi imamo ove puzzle, piše na njima da nemaju štetnih tvari, al tko će ih znati. Doduše, on meni nije samo na njima jer ja preko stavim baby gym.
njemu stvarno triba mista, sad sam mu samo stavila plahtu priko malo šire prostirke za more, al on to sve zgužva, pa je više na podu nego na tome.. pronjuškat ću još malo o tom tatami
Sortiraj odgovore
Najstariji